Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    válasz w333 #45419 üzenetére

    Igen, azt vettem, közel 8.000 km bele is ment május vége óta. :)
    Elvégeztem rajta kb. minden szükséges dolgot, hogy megbízhatóan menjen, idénre ami kiadást tervezek az a fékfolyadék csere, hátsó futóműszilentek cseréje (alkatrész már megvan), futóműállítás és két téli gumi a két kopott helyére.
    Jövőre meg a klíma kap generált, mert sajnos nem működik. Szerelőm kicserélte a kompresszor környékén az összes kábelt, mert gányolva volt és teljesen korrodáltak is voltak, de nem javult meg. Gombnyomásra nem kapcsol a kompresszor, de ez idén már nem derül ki. Lehet csak nincs gáz és emiatt nem is indítja a szaki szerint vagy valami hibakód ragadt be, mert amúgy jónak tűnik a rendszer. Remélem nem a típushiba, hogy a kondenzátort lyukasra koptatta a terelő műanyag...bár legalább az konkrét volna és a csere megoldaná. :D
    Ezen kívül nagyon jó, bár kicsit hajós a futómű, de baromi kényelmes és tágas (nyáron 2 országúti bringát szállítottam benne és fesztivál alatt a csomagtérben aludtam), jól megy és 5 liter alatt eljárok vele 100-110-es utazóval. Ha kicsit feszesebb lenne (és működne a klíma :DDD ), akkor nem is tudnék belekötni. :)

    Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák