Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz kisza25 #273884 üzenetére

    Ezt a rövid választ ismerem. Meg gondolom mindannyiunknak vannak ismerősei akik abban érdekeltek hogy kapavágás se történjen, és itthon a parlagon lévő területek minimum befoghatók lennének. És nem az összes járművet kéne átállítani, de bőven lenne európában/nálunk tarcsi ehhez.

    brumi1024: Pár sorban vázolhatnád hogy átlagjuzer hogy tölti az EV autóját. Nem, HO már nem igazán jellemző, és kevesen mennek céges busszal melóba azok közül, akik EV autót vettek.
    Sok helyen olvasom/hallom ezt, de komolyan nem látom ezt a forgatókönyvet hogy hogy mehet :R 99%ban szaldószemüvegen át marketinghülyeséget magyaráznak, akik nem értik hogy ugyanúgy kell az erőmű, hogy legyen áramuk, amikor a többszörösen túlméretezett napelemjük túltermelését SCOP1-es villanyradiátorokkal/villanykazánnal használják el, ezzel az országban sokszorosan meghaladjuk az európai áramigény növekedést. Meg a köcsögök zöldcsokot adnak az SCOP1-es fűtési megoldásra, amit én inkább büntetnék mint támogatnám a többi adófizető pénzéből. :U

    Hálózat kieg: Felénk a gáz beszántását, szaldósok scop1-es bővítéseit sem éri utol az áramszolgáltató (ev autó elhanyagolható fogyasztás szempontból a könyéken, PHEV meg csak adócsaló, akarom mondani céges van szinte, kb 2 ember tudok a 8000es településen aki tölti is, úgyhogy szintén nem tétel).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák