Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zedfanster

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nvidia 1080 Ti Asus Rog kártyámmal nem jutok dűlőre... (Nem OC verzió, hanem a sima rog)

    Akármit állítok, nem tudok jobb hashratet kicsikarni belőle. Stock beállításokon NBminerrel ~35 a hashrate.

    Ahogy próbálom állítgatni például a GPU memory-t feljebb venni, az AB azt mutatja, hogy csökken a core clock, nem tartja. A hőfokok is csökkennek. Próbáltam core-nak is +100 -at adni és a Memory-t felvenni egészen +800 de +1000 értékekkel is. +800-on 1300-ra leveszi a core clockot, +1000-ren 1200-ra. A hashrate lemegy 26-ra... A bányászprogi szerint a power is lemegy 120-130 környékére....

    Egyszerűen nem értem miért nem tartja a core clock órajelet. Fagyni nem fagy ki, tegnap egyszer fagyott amikor mindenfélebeállítást teszteltem az MSI AB-ben, majd a ~2 órás tesztelés után bezártam a miner appot, akkor fagyott ki a gép, a miner leállításakor.

    Próbáltam T-rex progival is. Az a stock beállítások mellett 3-mal kevesebb hashrate-et adott.
    Próbáltam az ohhgodanethlargementpill-t is a t-rex mellett, az kb semmit nem változtatott, talán kicsit hűvösebb lett a kártya.

    NBMinerrel installáltam a drivert mert kérte az első indításkor. Aztán még a parancsokhoz hozzácsaptam a -mt2 kapcsolót, a memory tweaket. Az talán hozott +3 hashratet, mert alapon ott így 35-36 körüli a hashrate.

    De nem bírom idegekkel mert mások meg küldik nekem, hogy ők ugyanilyen kártyával, ugyanezekkel a beállításokkal 42-45 MH/s-t tudnak...
    Nem értem, hogy a kártya miért veszi vissza a fogyasztást, mikor a memory-t húzom. Egyszerűen visszaveszi a core clockot, a fogyasztás is csökken akár 50W-tal is. Másoknak ugyanígy az NBMiner így 210-220W fogyasztásokat egy 1080 Ti-re, ez meg stockon produkál 170-180 W-os értéket a miner szerint.

    Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aláírás...

Új hozzászólás Aktív témák