Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz #75376384 #28721 üzenetére

    Nem tudom, nekem egy MOC is szent és sérthetetlen. A 2555 és a régi társai a nem létező dark bluish gray színben feladják a leckét sokszor. A dark grey/light grey cuccoktól is a falnak megyek, de ha az van benne, akkor az van benne.
    A lényeg, hogy tényleg van szórás az árban. Van ahol a használt kerül egy ökör árába, máshol meg kapható totál új (hogy, honnan szerzi azt nem tudom) féláron.
    Kedvenceim a légypiszok nagyságú alkatrészek többezerért. Imádom őket. :) Meg ahogy a krómozott dolgokat eladják, aztán meg agyon van kopva, csikarva, stb. Köszi, hát olyan itthon is van egy zsákkal.

    Nekem a mostani MOC-omban volt egy érdekes dolog. 2 régi egyforma cucc kellett, sehol sincs, csak használt. Egy netes helyen volt belőle itthon, namondom, akkor abból kell 2db (3 volt összesen nekik). Meg is jött. 1 majd nem totál új, karcmentes és egy lehangolóan karcos. Aztán a sors úgy hozta, hogy egy másik, utoljára 2005-ben gyártott 1db-os cucc kellett és namondom, behúzom a maradék 1-et az előzőből, ugyaninnen. Hát mit ad az ég? Megérkezett a hibátlan párja is. Szóval azóta én a használt cuccokból ha úgy van, nem annyit rendelek amennyi kell, hanem duplázok. És általában igazam is szokott lenni, mert 2db helyett 5-ből tuti van 2 kifogástalan. A többit meg betudom annak, hogy itthoni levélpostával eljött, nem nemzetközi drágával. Majd ha meg már sok lesz ezekből a vackokból, akkor eladom a külföldieknek jó drágán. :DDD Vicceltem, megy az ömlesztett ócskásba és csókolom.
    Sokkal drágább MOC-ot építeni, mint szettekre elverni a pénzt, de az élményfaktor szerintem 1000x-es! Én pl. 2 hét stud.io után kezdtem el építeni és még mindig 2-3 hét kell hozzá, hogy meg legyen minden, mert inkább kutakodok, mintsem ész nélkül rendelgessek lomokat.

Új hozzászólás Aktív témák