Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberneko

    tag

    A bronz csodai:

    Csapat pont olyan, mint amilyen. Tegnapi emlekezetes pillanat:
    Sonaval baitolom Dariust es Vladot, mert latom, hogy ott lapul a teemonk a bokorban. Be is huzom oket, ulti, powercord, minden ami rajukkuldheto, negyed-fel hp-ra is mennek, ahogy kell, aztan szaladok. Teemo meg mozdulatlnul ul...
    Miutan meghaltam, azert beirom "Teemo, whut?"
    A valasz: "low hp".
    Amit tanultam belole: Ne bizz a csapattarsakban soloq-ban. Es foleg ne bronzban. :)
    Amugy, rajottem, meg vagyok atkozva. Teljesen keptelen vagyok mecset nyerni Gnar-al. Teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jo, vagy csapnivalo vele. Kiveve, ha midre viszem.
    Sajat velemeny, de szerintem Gnar ad mider inkabb, mint topos.

    Amugy, ugy erzem, megtalaltam a bronzbol valo kijutas strategiajat:
    Pickelj Heimerdinger midet, vagy topot, vagy supportot. Azutan minimeterrol minimeterre farmolva dontsd be a tornyokat, es a nexust. Vegyel zehornyat, hogy ha gankelni akarnak, akkor addig sertetlen legyel, amig a lovegek kiirtjak az ongyikosokat, es kesz. Jatsz 1vs5 strategia szerint :)
    (Ha support vagy, akkor azert ne farmold el a adc minionjait. De ha mar 0/3-ba sikerult kerulnie, akkor ne foglalkoz vele, csak arass. A jatek vegere meg fogja koszonni, hogy "report Heim, take my farm".
    Feltetelezem amugy, hogy bronz felett azert ez nem mukodik, mert a jatekosok mar sejtik, hogy lehet magicres-t is venni...

    Koszonom, hogy elolvastatok, es elnezest az elrabolt percekert az eletetekbol ^_^

Új hozzászólás Aktív témák