Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    válasz Dinter #15936 üzenetére

    Szerintem érdemes. Típust meg sokféleképpen lehet besorolni :D

    ADC - Ad Carry, aki az autoattack-kal adja le a sebzése nagy részét.
    APC - AP Carry, általában Miden játszanak, Ability Power-t építenek főleg és a Képességeiket használják a sebzésre. Nagy többségüknek az a lényege, hogy pl egy ADC-t 1 kombóval kivégeznek.
    Tank - Ők általában HP-t és Védelmeket építenek, céljuk a sebzés"felfogása", az ellenfelet arra kényszeríteni hogy őket üsse és az ADC & APC minél többet tudjon sebezni. (általában Toplane-ről)
    Jungler - A te szinteden ezt még nem érdemes, de ő az, aki a jugnle szörnyeket irtja, "felügyeli, kiosztja" a kék és Piros buffokat illetve a többi laneben segít "meglepetésszerű rajtaütésekkel" (gank)
    Support - Feladata az adc-t támogatni, védeni, hogy minél többet tudjon farmolni (a te szinteden szintén nem jellemző.

    Ezen kívül vannak még AD casterek, na ők AD-t építenek, de a képességeikkel sebeznek főleg (pl Kha Zix, Pantheon, Talon) nekik is általában az ellenfél Carryjeineg mielőbbi megölése a feladatuk.

    450-esek közül: Ashe ADC, Garen tank, Annie APC, Kayle speciális (lehet APC is AD is, support is), Master Yi manapság már APC, Nunu support, tank, apc, Poppy fura szerzet, Ryze APC (annyi különbséggel, hogy neki a Manájával nő a sebzése, Sivir ADC, Soraka Support.

    Illetve LoL a youtube és facebook oldalának lájkolásával Tristanához és Alistar-hoz ingyen hozzá lehet jutni.

    Alistar
    Tristana

    Szerk: "Emellett feladata a Gólem kék buff-ját odaadni a középen játszó AP Carry-nek." -> persze, majd Akali megkapja a Dianám kékjét.. hát hogyne. :P

    [ Szerkesztve ]

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák