Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VHS fan

    friss újonc

    Sziasztok!
    Őröm látni hogy vannak akik még foglalkoznak ezekkel a kártyákkal.

    Nekem egy Winfast DTV 2000 H Plus os kártyám van PCI - PCI Expres átalakítóval. Működik és most én is inkább mp4 be mentenék. Csak egy gondom van vele. ha rövid dolgot rögzítek akkor semmi gond. De ha mondjuk egy teljes filmet, akkor valamiért a felvétel leállításakor megjelenik a töltés ikon. Van hogy lefagy. Ilyenkor értelem szerűen nem zárja le rendesen a videót. De volt olyan is hogy sikerült leállítanom. de akkor is a videó mentett tartalma nem volt sehol csak egy kis méretű fájl. Esetleg tudja valaki az okát ? Jó lenne megoldani, mert Mp4 nél nincs az az kicsit elmosódás, és belassult mozgás mint Mpeg2-nél. Ja a vinyó NTFS szóval nem a 4GB-s határ lehet a gond ,gondolom.

    Meg megkérdezem hogy tud e róla valaki hogy esetleg van e valami lehetőség, hogy H.256 ban lehessen menteni a digitalizált tartalmat egyből?

    SZERK:
    Bocsi még egy kérdés. Miért van az hogy kb semelyik másik programban ami képes rögzíteni, nem tudom működésre bírni a tv karit ? Volt aki ajánlotta az OBS-t is meg vannak egyéb progik is , de mikor próbáltam behozni , mindegyiknél csak azt értem el hogy törölnöm kellet a drivert. és újraindítani hogy újra működjön maga a PVR. Ez valyon azért lehet , mert már így is "trükkösen" lehet csak használni win 10-en a kártyát ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!