Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepe79

    addikt

    Na, Geekbuying tapasztalat, hátha valaki tervez(ne) rendelni tőlük a közeljövőben:
    február 20-án rendeltem meg a cuccomat tőlük (DG700+tok), 2 héten keresztül Spring Festival volt, és erre fogva rá sem néztek a rendelésemre (és senki máséra sem), de még a nekik küldött levelekre sem válaszoltak, auto reply volt beállítva, hogy most senki sem olvassa el náluk, és nem fognak a szokásos 48 órán belül válaszolni. Elmúlt a nagy kínai fesztiválos móka, utána érdeklődtem levélben is, és a live chat-en is náluk, hogy wtf. Azt mondták, hogy a telóhoz rendelt tok nincs raktáron, és legyek türelemmel. Na ez ment kb. másfél hétig, míg végül lett nekik, és március 13-án (!), 3 héttel a megrendelés után történt valami náluk, kaptam tőlük tracking number-t végre. Na most azóta eltelt újabb 5 nap, és egyetlen bejegyzéssel frissült a tracking number-ös oldal, most már ezt írja: "The item is ready for shipment"
    Tehát holnap után lesz 1 hónapja (!), hogy eljutottunk odáig, hogy talán elhagyja Kína határait lassan a csomagom, de most már ebben sem vagyok biztos. A tracking number alapján valami holland futár-céggel állnak kapcsolatban, a [link] oldalon 'lehet' ellenőrizgetni a rendelés állapotát.
    Valaki hallott már erről a cégről? Vagy rendelt már valaki a Geekbuying-tól? Mert ez lassan a vicc kategóriát súrolja. 7-16 napos házhozszállítási időkről írnak az oldalukon, ehhez képest 1 hónap alatt jutottak el oda, hogy postára adják, és most mondta az üfsz-eseük a live chat-en, hogy még 7-16 nap, amíg update kerül majd a tracking oldalra... :Y Ez milyen már? Szerintetek ez normális dolog?

    Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

Új hozzászólás Aktív témák