Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aytukabozs

    addikt

    válasz maj-viktor #32349 üzenetére

    ( #32361 ) maj-viktor
    Hogy egyesek okoskodásnak tartják a féloldalakon átívelő szimultán válaszaidat azon én nem csodálkozom, olyan felvetésekre is reagálsz ugyanis amiket előtted minimum öten KIELÉGÍTŐEN megválaszoltak, de te nem zavartatod magad csak hogy kiélhesd a szereplési vágyadat leírod ugyanazt hatodszor is. Persze esetenként -gondolom hozzáadott érték gyanánt- megfűszerezed az egészet némi személyeskedéssel is (mint esetemben voltál oly kegyes).

    Szarrágás lenne pl. hogy egy újnak hírdetett készülék esetén szóvá teszem a webshopnál hogy használtat/kiállítási darabot kapok, ráadásul egy másik telefon dobozában (IMEI)!?
    Ne viccelj, ide a rozsdás bökőt hogy ezt te sem hagytad volna szó nélkül.

    Ezenfelül figyelmetlenül olvasol, és általam le sem írt dolgok miatt dobod a fikát.
    Milyen gyűrött leirás pl...? Ki nem sz@rja telibe a leirást?
    Az ellenen zavar hogy az akku alatt gyakorlatilag össze van karistolva a készülékház a többtíztucatnyi akkucserétől amin ez az 'új' készülék már átesett...

    "Aztán" a 100 dolláros telefon 120 dollár volt (lehet neked nem összeg a difi én nem szarom a pénzt nekem az), és nem, nem akartam 50$ refundot, csak nagyjából tudom mit jelent kínaival (arabbal, törökkel, stb...) alkudni, ezzel KELLETT kezdenem hogy elérjem a belőtt 20-25$-t.

    Én itt be is fejeztem, ha gondolod válaszolhatsz, bár az úgysem nekem fog szólni hanem a saját egódnak... :/

    A TÖBBIEKTŐL ELNÉZÉST A KIFAKADÁSÉRT!

    Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

Új hozzászólás Aktív témák