Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Új shader nyelvet terjesztene el Khronos Group
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.ki
aktív tag
most ilyen
-
Yooha
aktív tag
Kísérletképpen csináltam egy fekete-fehéret, hogy lássam milyen, meg végre használjam a jó kis crystal-ikonokat: [link]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Mawyx
őstag
válasz Dr. Romano #4000 üzenetére
Az a baj, hogy minden angolul van, amit nem értek, így könnyen leokézok vmit, amit nem is akarok, mert addig nem lehet továbbmenni, érteni meg nem értem és akkor találomra kattintok egyet... (Én akartam angolt tanulni, de a többiek a suliban meg nem, mindig lebeszélték a tanárt és beszélgettünk helyette. Nagyon viccesnek találták, hogy novemberben is: "Nah, gyerekek, nyári élmények?" Haha, nagyon vicces Most meg lehet 100ezreket fizetni egy tanfolyamért, de én hiába beszéltem )
Jó lenne a jelenlegi, a jelenlegi háttér, az elhelyezés, de most csak kék vagy zöld lehet a tálca, a kék ronda, így zöld lett, lehetne fekete vagy rózsaszín és az asztalra szeretném rakni,hogy milyen nap van, időjárás ikon, digi óra nagyobban, mert ettől kifolyik a szemem, túl apró...Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Dr. Romano
veterán
Hát egy minimális angoltudás mindenféleképp kell ehhez. Én úgy tudom magyarosítva még nincs ez a progi, de ha valaki tud róla, az javítson nyugodtan.
Ha a beépített objektumok nem teteszenek, akkor innen tudsz tölteni hozzá újjakat.
Egyébként próbálj ki több témát is. A tálcás dolog érdekes, (általában a témákat úgy variálják, hogy tálca nincs is ).(Egész évben angol órán csak beszélgettetek? Jó fej tanár lehet az ilyen )
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Mawyx
őstag
válasz Dr. Romano #4005 üzenetére
Szgép mellett vagyok, így szótárat már vettem
"általában a témákat úgy variálják, hogy tálca nincs is" vettem észre, lestem is, hogy most akkor mi lesz, eltűnt
kilépni mindenhonnan így tudok "unload desktopx", ez mindig visszarakja nekem a rendes mostani kinézetet? (csak mert akkor lehet kísérletezni, ha ezzel vissza lehet állítani )
gimiben szimplán csak alig haladtunk, németes voltam, persze se nyelvvizsga se semmi, a tudás már rég elszállt a sok év alatt. gimi utáni suliban meg tényleg nem csináltunk semmit, 3an jártunk be órára, pedig az nem egyetem,hogy te döntöd el,hogy bejársz-e vagy sem. nemtom hogy lehetett ezt megcsinálni
/ utálom a múltat, kár is rajta keseregni, most jó helyen vagyok, hajrá, előre, és van önbizalmam (majdcsak addig mondogatom,hogy egyszer el is hiszem ) /
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
varga911
senior tag
Itt az enyém. Egy E60 M5-ről készült fotóból mentettem ki, de ki kellett egyenesíteni stb. Fél órás pepecselés, de tetszik.
-
Dr. Romano
veterán
kilépni mindenhonnan így tudok "unload desktopx"
Igen, ezt jelenti A témán a módosításokat nem fogja elmenteni csak akkor ha a DestopX Builderrel mented el (ott lehet a témát szerkesztgetni különdéle elemekkel).
Ha az unload mégsem jön össze, akkor a ctrl+alt+del-el kilövöd és kész...Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Lenry
félisten
válasz (Kolombusz) #3984 üzenetére
igen az...
ígértem képet az asztalomról... ímeGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Laslow
senior tag
Vista alatt milyen proggival, vagy hogy lehet theme-t változtatni? Nagyon nem jön be az alap sötétszürke/fekete skin, és úgy láttam, alapból nincs is benne másmilyen.
(XP-n a letisztult, egyszerű Watercolor blue témát használtam StyleXP-vel.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Kobe
veterán
perpill ilyen
kicsit átvariáltam az előzőt, lereszeltem róla ami nem kellett :-)
[link] -
MODERÁTOR
-
Core2duo6600
veterán
Mi annak a proginak a neve, amivel ilyet csináltál ?
(#4013) Ndruu
Hozzád is ez a kérdésÉs még egy másik kérdésem Linux alatt a KDE felület, nél hogyan lehet olyasmit csinálni, mint amit a max használ ha fölé viszem az egeret akkor kinagyítja ?
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
MODERÁTOR
válasz Core2duo6600 #4014 üzenetére
Alul az ObjectDock (StarDock... kinek hogy...) nevezetű kiegészítő van. Oda pakoltam minden fontos dolgot az asztalról. Így legalább szép tiszta és rendezett minden.
A Lomtár ikonját semmivel nem lehet normálisan eltüntetni. A Sajátgép meg az egyéb cuccot simán csak Start menü tulajdonságaival el lehet paterolni, de a Lomtár ott marad. Erre használtam én a TuneUp nevezetű progit, ami sok minden másra is jó.
Témákhoz StyleXP vagy TuneUp. Nekem a StyleXp-vel van beállítva egy Mac OSX Leopard nevezetű téma.
Pár ikon is le van cserélve (netről bogarásztam...), meg a kurzor is Mac-es.Egy szép háttérkép és kész is a Leopard kinézet.
www.interfacelift.com --- háttérképek és egyéb ikononok, témákHarrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Core2duo6600 #4016 üzenetére
ahhoz nem értek...
abban talán a linuxosok jobban tudnának segíteni... pl. a linuxos topikbanHarrrr!!!!
-
Sh4rKy
senior tag
Dreamscene, pár gadget és már szép is az egész =)
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Lenry
félisten
válasz Core2duo6600 #4016 üzenetére
egy FlyakiteOSX nevű szoftverpakkal... bootscreentől kezdve mindent Tiger kinézetűre csinál (újabb verziója ha van az gondolom Leósra)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
MODERÁTOR
Meg is kavarja rendesen a rendszert.
Ez a Flyakite nagyon jól néz ki és jól is használható, HA át tud rá térni (meg tudja szokni) a felhasználó.Javallott szűz XP-re telepíteni... (tapasztalat)
Ha esetleg nem tetszik ez a Flyakite csoda, akkor Uninstall után ismét javallott egy XP reinstall, mert megkeveri az egész rendszert, és sajnos nem tudja rendesen visszaállítani az Uninstall az eredeti állapotot.Amúgy szép, meg jó...
Harrrr!!!!
-
Darkness
aktív tag
Udv!
Vegre sikerult osszehoznom egy kis desktopot. 3 nap keserves keresgeles, szerkesztes es megannyi win ujra huzas utan az eredmeny desktop. s a megnyitott ablakkal a desktop
kezdetleges tudom... :-)
[ Szerkesztve ]
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Mawyx
őstag
Tudna vki segíteni? Miért nem tudom letölteni ezt?
[link] Úgy láttam ingyenes, free bootskin, de mégse?Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bluepulse
csendes tag
Hay!
Mail-ben eltudom küldeni.
-
Dr. Romano
veterán
Nekem most ilyen light-os.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy fájltípusok ikonját mivel és hogyan lehet lecserélni? Mondjuk az .avi fájlok ikonját szeretném a klasszikus media playeres kinézetről valami szebbre cserélni. Addig lejutottam, hogy vannak programok, amivel akár az összes ikont egyszerre lehet variálni (iconpackager, beeicons), de ezekkel az a problémám, hogy nem ingyenesek ill. nem tudom mennyire "nyúlnak bele" a rendszerbe.
Szóval valami ingyenes program alternatívát vagy módszert keresek fájltípusok ikonjainak cseréjéhez. Köszi.
Üdv:
petey -
Killberk
aktív tag
-
#PeTeY#
aktív tag
-
Darkness
aktív tag
válasz Dr. Romano #4025 üzenetére
koszonom. :-)
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Gülümaci
tag
Az enyém most így néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Gülümaci
tag
Ez egy képbeillesztéses próba hsz...
[ Szerkesztve ]
-
Gülümaci
tag
válasz Alvin_ti4200 #4035 üzenetére
pü-ben a link
-
akaido
addikt
Egyenlőre nem letisztult (túl sok ikon) , de egyszerű:
[link][ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Smiley
addikt
Akkor én is megmutatom az enyémet, bár én sokak szerint az ellentáborból való vagyok
és itt van teljesben: [link]
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Kobe
veterán
sziasztok
segítség kellene
épp uj desket csinosítgattam amikor észrevettem h object dockból is eltüntettem a Lomtár ikonját, asztalról emg már előtte, így most szószerint sehol nincs, még win intézőben se pl a registr irogatós dolog nem mükszik vmiért, ott van a emgfelelő bejegyzés a helyén de mégsem jelenik meg, valakinek más tippje az előcsalogatására van ? -
Smiley
addikt
-
Smiley
addikt
Azért több windowsos és linuxos van a forumon mint maces szerintem.
Az ellentábor onnan jött hogy általában a windowsos júzerek első benyomása ha
látnak egy macet hogy add el a picsába az én gépem ezerszer erősebbÉn mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
MZsoltee
veterán
Hogyan tidnám megcsinálni hogy a tálca fekete vagy más legyen a bugyuta kék meg zöld helyett (XP)?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
akaido
addikt
Ez a hozzá állás elég furcsa és teljesen fölösleges is! Mi lenne ha nem lenne számítógép egyáltalján? Személy szerint pl. működés közben egy mac-et sem láttam még, pedig a 46-at taposom, a számítástechnikával meg a Commodore plus 4 óta foglalkozom.
A lényeg nyitottnak kellene lenni!Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Smiley
addikt
Hát akkor igazán kipróbizhatnál egy macet valamelyik apple cornerben... Én 2002-ben láttam egy amerika rokonom révén a Jaguart működés közben, hihetetlen élmény volt, és megfogadtam ha laptopot veszek akkor az tuti alma lesz Most így lassan 3 év mac használat után nagyon nehéz lenne visszaszoknom az xp-hez. Igazából 3 dolog ami nagyon megfogott benne:
1. A nagyszerű összhang a programok és az oprendszer között
2. A design, mert szerintem nagyon szépre sikeredett.
3. Az hogy betonstabil 3 hetente szoktam újraindítani a gépet, és 2,5 évig húzta a Tiger mielött lepucoltam volna...Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
MODERÁTOR
válasz MZsoltee #4049 üzenetére
Ha nagyon egyszerűen akarod megváltoztatni, akkor Asztalon jobb klikk, Tulajdonságok, Megjelenés, Speciális
Ott át lehet állítani az Aktív címsor és Inaktív címsor színeit, valamint az egyéb színeket, betűtípusokat is.Ha meg nem akarsz ilyennel babrálni, akkor StyleXP (30napos trial), TuneUp (ez is 30nap trial, de a funkciók utána megmaradnak), vagy Google és keresel olyan témákat, amiknek a használatához nem kell külön program.
StyleXP elég jól használható, 30nap után meg fel kell magad találni (nem az illegális utat mondom, hanem vagy a registry babrálást, vagy a Win újratelepítést...)Ha kicsit visszaolvasol, akkor a többiek megoldásával is találkozhatsz (van sok-sok program erre a célra).
Harrrr!!!!
-
Baboon
senior tag
Szevasztok.
Láttam pár desktopnál hogy XP-be más színű a tálva és a start menű (pl fekete-piros).
Hogy lehet állítani?
Ha megmondjátok On-olok is egy kicsit majd''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Baboon
senior tag
De most hogy kipróbáltam mind2-t sem jöttem rá hogy lehet csak a tálcát változtatni mert ezekbe minden változik
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Sh4rKy
senior tag
helo mindenki
engem az érdekelne, hogy létezik e valami normális program vistához, amivel lehet "pimpelni" a kinézetét?
mostanában túl sok lett a szabadidőm és valamivel el akarom ütni az időt...
valami olyasmire gondolok mint XP-hez a StyleXP...
a windows blinds-t próbáltam, de nagyon nem jött be, valami másra lennék inkább kiváncsi
a válaszokat előre is köszönömAz is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
akaido
addikt
válasz Rickenstein #4059 üzenetére
"Benne vagyok a TV-ben"!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz Rickenstein #4061 üzenetére
Grat. az Ubi Leopradhoz! Kubuntun láttam 3D ablakváltást forgatással, az is elég meggyőző volt.
-
Kobe
veterán
téliesített verzió
-
MODERÁTOR
Én maradtam a legutóbbi verziónál, csak beújítottam egy apróságot! Egész jól használható...
Így működik. Kellemes zenével a háttérben... bárki megnézheti...Harrrr!!!!
-
Heartka
csendes tag
Most perpill így néz ki: http://photohost.extra.hu/up/images/1195977026.png
]
Windowson leo-s háttért[ Szerkesztve ]
-
Baboon
senior tag
Jó emberek!
Ki volna oly' nemes lelkű, vitéz legény, aki megoszatná velem Object desktop-ját (stardock)?
Privánt üzenetet esetleg linket szívesen fogadok.
Köszönöm előre is''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Baboon
senior tag
Jelenleg ilyen, de egy kis helpel jobb is lehetne
[link]
(A háttérkép saját mű minden téren )[ Szerkesztve ]
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Smiley
addikt
Ha már mindenkinél leos háttér van, kerestem egyet magamnak is
[ Szerkesztve ]
-
Baboon
senior tag
válasz Rickenstein #4070 üzenetére
Ömmmmmmmmm
Én nem tudom, biztos én vagyok a hülye, de itt csak megvenni lehet 50 cash fejében még egy próba verzió sincs nehogy véletlen megtudjam milyen is a gépemen.''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Valami ötletet szeretnék. A notebookomon vista alatt nem működik az aero, mert gyenge hozzá a videokártya.
Nem tud valaki olyan progit, amivel az ablakkereteket átlátszóvá tudnám tenni?
6-os windowblinds-t próbáltam, nem csinálja meg. -
akaido
addikt
-
bluepulse
csendes tag
Hay!
-
akaido
addikt
válasz Csapi007 #4084 üzenetére
Oh Yes!
[link]Ajánlom továbbá a Glass2k progit amely egy ingyenes szoftver, mely átlátszóvá teszi a Windows ablakokat.
Ezzel a Windows-Desktop átláthatósága növelhető. Transzparens módban válnak láthatóvá az ablakok, így mindig láthatja, mely alkalmazások vannak nyitva. A The Auto-Remember funkció az összes beállítást megtartja az újraindítás után is.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Kloden
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki esetleg, hogy Vista alatt az oldalsávra lehet-e valahogyan ikonokat dobálni?"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
[pod]Diablo
őstag
Most igy nez ki a deskem
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Sh4rKy
senior tag
-
akaido
addikt
Minialkalmazás hozzáadása
Bármilyen telepített minialkalmazást hozzáadhat az oldalsávhoz. Ha kívánja, egy minialkalmazást több példányban is hozzáadhat. Amennyiben például két időzóna idejét kívánja követni, hozzáadhatja két példányban az Óra minialkalmazást, és ennek megfelelően beállíthatja a két időt.
1.
Kattintson a jobb gombbal az oldalsávra, majd kattintson a Minialkalmazások hozzáadása parancsra.
2.
Kattintson duplán a minialkalmazásra, hogy azt hozzáadhassa az oldalsávhoz.Remélem erre gondoltál
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Most ilyen
Én csináltam a képet... kiváncsi vagyok ki ismer rá -
-
akaido
addikt
-
DonMedve
addikt
Ezekhez a scriptes dolgokhoz nem lövök.Néztem ott az oldalon egy-két desktopot,jujj de vagányan néznek ki.Ehh de béna vagyok.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
choorka
csendes tag
Valaki nem tudja mi ennek [http://images.netbag.hu/20071130/1196433814625.jpg] a témának a neve, és honnan lehet letölteni? Vagy vlami hasonlót ami ilyen átlátszó, de nem vista.
Olyan kellene, amihez nem kell keretprogram. -
ballington
addikt
Vista alá hogyan lehet legegyszerűbben ilyen TV-műsoros akármit csinálni?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Finwe
őstag
válasz DonMedve #4108 üzenetére
Hello!
A jobb fölső sarokba milyen programmal rakod ki az értékeket? Rá nem jövök, hogy ezeket a fajta programokat hogyan hívják angolul, azaz amire én keresek arra nem találok semmit.
Esetleg valaki yahoo widgets-hez tud ilyet? Most fölraktam egy DOOM témájút (más nem is igen volt) de nem valami jó azt leszámítva, h DOOM
szerk: asszem az első kérdésemre már van válasz, bocsi.
Mondjuk melyik everest és hogyan állítottad be?Finwe
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
DonMedve
addikt
Everestet megnyitod.Fájl>Beállítások>Hardverfigyelés.Ott lehet állítani többmindent.Beállítod a frissítési gyakoriságot,az érzékelő ikonokat kikapcsolod,(azok nem kellenek,ha ezt használod.)Azt van olyan,hogy OSD.Abban belővőd,hogy OSD panel megjelenítése,itt beállíthatod,hogy akarsz e hátteret vagy úgy akarod mint az enyém(átlátszó).Utána, OSD elemek,bepipálod ami kell,ami nem azelől meg kivesze a pipát.Beállíthatod a betűk tipusát,szinét,mit írjon ki névnek.Aztán alkalmaz,és kész.Ha kell csinálhatok egy videót,de szerintem ebből meg lehet csinálni.Ha valamit nemtudsz vegyél fel msn-en azt belőjjük!!!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Azt az előbb elfelejtettem,hogy közben módosul a témám.Szerkesztgetem a desktopom most jelenleg így néz ki:
[link]De ez még nem végleges.
[ Szerkesztve ]
-
eszaki0
aktív tag
everlasting AMD
-
Finwe
őstag
-
rankesz
veterán
-
ballington
addikt
ilyen most, de lehet 1 hét múlva nem ilyen lesz
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Finwe
őstag
Csináltam és is gyorsan egy képet, nem hiszem, h ilyen marad sokáig mert kezdem unni és zsúfolt is, no meg hiányos.
Finwe
-
Finwe
őstag
-
UserX
addikt
Sziasztok. Szeretem ezt a topicot . Én is küldök egyet, lehet, hogy egy kicsit sötét, de nekem tetszik.
[link][ Szerkesztve ]
-
bluepulse
csendes tag
Hay!
-
bluepulse
csendes tag
Hay!
-
mazda626
addikt
-
DonMedve
addikt
válasz Rickenstein #4129 üzenetére
Vágom!Sorry! Megkérhetnék egy moderátort törölje a 4127-es számú hozzászólásomat?
Ejnye-bejnye.
[ Módosította: Atlantis ]
-
kavicssli
addikt
Csak erös idegzetüeknek
asztal[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
bluepulse
csendes tag
Hay!
-
DonMedve
addikt
válasz Rickenstein #4135 üzenetére
Gondolom Samurize!!
[link]
Ez az én aztalom.Mondhatni,erősen béta állapotban van. Mert még skinelni kell,meg a systeminfónak neki sem álltam!
Esetleg ha valaki tudna segítteni,hogy samurize-be a weather2004 időjáráskliensben mit kellene beírni,hogy a műholdkép bejöjjön Európáról.Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
-
bluepulse
csendes tag
Hay!
gDesklets
-
Finwe
őstag
válasz [pod]Diablo #4141 üzenetére
Köszi! Majd megnézem, hogy működik-e a FlyakiteOSX-el, első ránézésre igazi OSX-re való.
Finwe
-
Rickenstein
senior tag
-
MaciG
addikt
Hali
Valaki nem tudja honnan lehet leszedni azt a halas hátteret (nem tom mi a címe ) ahol ilyen halak úszkálnak egy akváriumban?
BANZAII
-
Unbaised-Ben
senior tag
A nevét nemttom de már háttér is van?....mert még régen képernyőkímélőnek lehetett állítani..nagyon fain volt .......még 6 év-vel ezelött jelent meg asszem...ki is akadt tőle a 7 év-vel ezelötti celeron..haza is vágta az egészet....apám mesélte hogy bejött a képernyőkímélő azt le is égett a proci
Valahogy ígyvolt -
Unbaised-Ben
senior tag
Na felrakom az én desktopomat!
-
MaciG
addikt
válasz Unbaised-Ben #4147 üzenetére
LOL Jah képernyőkímélő volt de háttér is van elméletileg
BANZAII
-
djtoomi
addikt
-
Kazimír
őstag
Nekem csak ilyen egyszerű. [link]
még mindig a StyleXp-vel..Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Kazimír
őstag
válasz Rickenstein #4156 üzenetére
A "legszebb nők" topicban tiltják, ezért kénytelen vagyok itt terjeszteni a "szennyet"
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Smiley
addikt
Itt a karácsonyi kiadás...
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
Nekem épp ilyen....
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz donpel0 #4160 üzenetére
Szerintem erre gondolsz...: Vista Inspirat Ultimate 2
-
donpel0
aktív tag
válasz Unbaised-Ben #4161 üzenetére
ahammmmm!
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
Yooha
aktív tag
A téli változat:[link]
[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Sh4rKy
senior tag
-
DonMedve
addikt
Az enyim illen!Ahogy van rá idő úgy alakítgatom. Meg ismerkedem a samurizevel!!!
-
_Bazsy_
csendes tag
Egyszerű,de most ilyen:
Ma kezdődik életem hátralévő része...
-
G.I.JOE
senior tag
Nekem most ilyen.
-
Sh4rKy
senior tag
-
Finwe
őstag
Épp hátteret keresek, most ennél tartok
Finwe
-
lúzer
veterán
ezt valaki feltette az xp topikban, valaki tudja?
"hali nekem olyan progi kéne xp alá ami a tálcán futó programokat kicsiben mutatlya mint vista alatt.Pár ilyen vistakinézetü programátalakitót kiprobáltam de nincs benne.Tudna valaki segíteni?"
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Smiley
addikt
Hali!
Nem akarok kötekedni meg ilyesmi, de több embernél látom hogy ki van rakva az hogy hány C fokon megy ez meg az. A kérdésem az lenne hogy ez miért jó?
Bocs ha most bunkónak tűnök de tényleg érdekel Mert én a lehető legkevesebb dolgot
szeretem látni az asztalomon...Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Karima
őstag
Sziasztok
Most látom csak, hogy milyen szépen "fel lehet öltöztetni" a desktopot, és kezdem magam rászánni, hogy megtegyem az enyémmel is. Viszont előtte lenne pár kérdésem.
Xp-m van és a Vista Inspirat 2-t már felraktam, és többé-kevésbé már testre is szabtam, de még szeretnék ilyen kis widgeteket (vagy gadget?) feltenni, ami pl rendszerinfokat ir ki, időjárást, utorrent letültési állapotot, stb. Többetek desktopján láttam, hogy ezt meg lehet úgy csinálni, hogy mindegyik alkalmazást ilyen kis átlátszó (vagy nem átlátszó) ablakba rakja ki a desktop jobb szélére.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt milyen programmal lehet megcsinálni úgy, hogy az eddigi beállitott Inspirat témámat ne kuszálja össze, magyarul ne változtasson semmit, csak ezeket a kis alkalmazásokat tegye fel. Illetve hogy honnan tudom ezeket a kis alkalmazásokat letölteni?
Előre is köszi a segitséget, és bocs, ha túl lámák a kérdések
-
GReddy
tag
Én ezt szeretem.. [link]
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
Blue@X
senior tag
Nekem most ilyen...
[link] -
Diego!
senior tag
Most jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
Bero
aktív tag
-
zoltanz
nagyúr
Ilyen most a Windows-os deszkem.
[ Szerkesztve ]
-
Makaveli
senior tag
Most ilyen. Nem én csináltam...
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Amikor megnyitom a Vista Sidebar-t (Thoosje) akkor kiír vagy negyven üzenetet, hogy valami JPEG baja van. Miért lehet?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
sanyixXx
senior tag
hali
volt nekem régen egy chromexp nevű témám, de elkallódott az idő során. nem tudjátok, hogy honnan lehetne előtúrni? a lényege számomra abban volt, hogy a start ment gombja egy kék gömb volt, a tálca pedig fekete.
plz hep
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
scope2007
addikt
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.