Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz ollie #20557 üzenetére

    Ezt tapasztalatból írom, hogy ez rohadtul nem így van. Szerintem a reklámok megjelenítése készülékhez kötött. Annál is inkább, mivel amikor átjelentkezek a cuccal másik accountba, akkor pusztán ez a tény nem tesz rá automatikusan reklámokat. Ráadásul eleve reklámmentesen vettem, mivel Amazonról csak ilyet lehet(ett) rendelni. Legalábbis Magyarországra.

    Annál is inkább mivel pl. USA/UK (ill. gondolom olyan accountoknál, amikhez a címnél olyan ország van beállítva, aminek egyébként saját amazonos honlapja is van) accountoknál ez a beállítás a Your Devices résznél jelenik meg.

    [link]

    Az accounttól csak ennyiben függ, hogy kapsz egy extra beállítást a Your Devices résznél, ahol kikapcsolhatod a Special Offerst.
    De ha magyar cím van megadva, akkor lényegében csak egy butított amerikai amazon.com-ot kapsz, ahol emlékeim szerint ez a Special Offers beállítási lehetőség sem érhető el.

    De mondok mindjárt egy egyszerűbb példát. Mióta UK-sként használom a Kindle Store-t, azóta ha a vásárolt könyvet újra megnyitom a Kindle-ön a Kindle Store-ban, akkor már nem írja ki, hogy Buy now, hanem Go to library. A sima "magyar" account lazán megvetetné veled még egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák