Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Degeczi

    nagyúr

    válasz cocka #19824 üzenetére

    Ezeket nagyon könnyű kiszűrni, hiszen ha egy oldalon végig van szöveg, és máskülönben az illető nem gyorsolvasó, akkor pofonegyszerű megoldani, h mittomén 2-3 mp-en belül ellapozás ne számítson az átlagsebesség, így a hátralévő idő meghatározásába sem.

    Hasonlóképp az elalvás, mi sem egyszerűbb: ha készenlétbe ment át a cucc, ott sem számít annak ideje. Inkább gond, ha álmodozik, az olvasottakon gondolkozik az ember, ezért lapoz lassabban (meg persze külön kellene kezelni a nyelveket is, hiszen idegen nyelven nyilvánvalóan mindenki lassabban olvas)
    Idevágó first world problem :)

    Egyébként bármikor egyszerűen kierőszakolható, h dobja el (majd számolja újra a következő pár lapozás során) a saccolt átlagsebességet, így gyorsan helyrehozható, ha elállítódik.

    Szótárkezelésben az is jó lenne, ha ott is lehetne további szóra keresni, mert nem ritkán előfordul, h egy szónak annyi a magyarázata, h az egy másiknak a szinonímája. Igen, nagyon kedves - de jó lenne egyszerűen át is ugrani annak az alapszónak a magyarázatára - ám nem ad rá módot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák