Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benjonino

    tag

    válasz DiVaD #13901 üzenetére

    Szia!

    1. Eddigi életem során azt tapasztaltam, hogy mindenki elfogult. Főleg olyan cuccokkal szemben amit ő választott, hisz abban az ő döntése van. Vagyis, ha ebben a fórumban kérdezel, akkor a kindle lesz a jobb, míg ha a másikban akkor a nook.
    2. Szerintem elég kevesen vannak, akik ezt is azt is próbálták. Sokan mint én is, elolvastam mindent amit csak találtam a villanyolvasókról, de ennek alapján véleményt nem mernék alkotni.
    3. Engem egy dolog billentett az Amazon olvasója felé. A nagyobb példányszámban eladott Amazon eszközhöz sokkal nagyobb közösség tartozik, így akármilyen hibába futok bele, valaki már biztos találkozott vele, és tud segíteni. A mindenféle hack-eléssel meg mindent meg lehet oldani, ami esetleg szoftveresen hiányzik.
    4. Talán úgy tudnék segíteni - ha nagyon nem megy a döntés - redukáld le a választási szempontjaidat szigorúan a hardverre. Vagyis: kijelző-minőség, világítás-minőség, kijelző-méret. Ehhez, meg el kell menni egy Media-Markt-ba, és meg kell tapizni. Bár itt a világítást pont nem lehet lecsekkolni a túl nagy fény miatt.

Új hozzászólás Aktív témák