Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Többször megjegyeztem már itt fórumon is, hogy a 140es rugóút hányszor mentette meg a seggem mikor hülye voltam, és nagyot hibáztam egy technikásabb részen, már eleve azzal, hogy mikor lesodródtam az útról el tudta nyelni az egyenetlenségeket, és maradt tapadás.

    Na ma a hardtailel voltam, egy másik bringás után, és egy elég király szűk szakaszon mentünk. EGy vicces kedvű seggfej úgy gondolta jó ötlet otthagyni a kivágott nagyobb ágakat az úton keresztbe, a haver látta őket de átment rajtuk, én későn vettem észre és nem akartam belemenni ezért meglehet hogy 1 mpre elengedtem a kormányt h kiforduljak előle, ez persze hülyeség volt, viszont mikor ismét megfogtam, már nem tudtam ráfékezni a kanyarra, és a két hupli felütötte a 100as telót, és belekatapultál a bokorba.

    Szerencsémre, néhány karcolással megúsztam, a bringának sem lett baja, remélem a teló sem sérült. Talán annyi a tanulság, hogy bizonytalan terepen ne menjek közel senkihez, csak akkor meg olyan mintha egyedül mennék... ja meg annyi hogy 100as rebával csak óvatosan csapatni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák