Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Találtam egy ismerőst aki elég merész és szeret is bringázni, szóval megpróbálunk összehozni egy komolyabb túrát éjszaka az erdőben. Már voltunk 1-2x de az inkább csak olyan ismerkedés volt a helyzettel és állatvilággal. Most el is hagynánk a főutat, és olyan ösvényen ereszkednénk ahol jóval kisebb a forgalom.

    Az előző út is elég mélyen beért az erdőbe, és volt 1 pont mikor a villanó macskaszem is rémisztő volt :D
    Az volt a taktika, hogy 3-5 percenként hangosan füttyentgettem, a társam meg csattogott néha a sokkolóval.

    Volt már valaki hasonló túrán, esetleg valami jó tipp hogy tartsuk távol magunktól az állatokat(azon kívül hogy néha zajt csapunk)? Értelemszerűen nincs ragadozó, vaddisznók vannak, őzek, nyulak, és talán róka, de azt erdőben még sosem láttam csak a környező mezőkön.
    A legjobban a kóbor kutyáktól tartok, a rövid szakaszon ami az erdőt és a falut köti össze. Elméletileg a vadállatok félnek már csak a zajtól is, és ha nincs sarokba szorítva (amit erdőben nehéz összehozni) akkor semmi nem támad ránk.

    VÉdelmi felszerelésnek 1 sokkolót 2 paprika sprayt és 1 bicskát viszünk, de ezek 1-1ig közelharci eszközök, szóval használat esetén kva nagy bajban vagyunk. Olyan ötlet érdekelne ami esetleg elkerülhetővé teszi már a találkozást is. ...azt leszámítva hogy maraggyá' otthon

    Ez már oFF, de nagyon tetszik, és gondoltam megosztom.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák