Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Hétvégén beletekertem egy 100ast az új vasba, ebből 50km vasárnap egy huzamban volt.

    A gond viszont az, hogy azóta nem tudok visszaülni a nyeregbe, mert kisebesedett az ülőcsontnál lévő bőr. Az előző szintén elég friss AM bringán is ezt használtam, igaz ott nem mentem még 50km egyben, de nem volt ilyen gond. Annyi különbség van hogy az új Treken hosszú a pipa, és jobban ki vagyok nyúlva tekerés közben, ez kavarhatott be ennyire?

    Most lemértem az ölőcsont szélességet, karton papírral 2xis. 12,5cm hozzáadtam a 2cm-t, így 14,5 lett az érték, viszont azt nem találtam hogy ezt hogyan kell a nyereghez viszonyítani. Pontosan ekkora kell legyen a nyereg legszélesebb pontja, vagy ennél jóval szélesebb kellene legyen, hogy valahol a közepén üljek?

    A bringán az a nyereg volt amit eddig is használtam: Velo Plush, SPEEDFLEX Ennek csak 13,5cm a szélessége, és pl az emagos leírásban 11cmes csont szélességhez ajánlják.

    Ez a két nyereg a legutóbb vett bringákról való, de ezek is csak 14cm szélesek. Az activeot próbáltam párszor de nagyon keménynek tűnt.
    [kép]

    Most akkor létezik, hogy ennyi opcióból egy sem ideális nekem? Körbenéztem a helyi üzletek webes kínálatában szinte minden darab 14cm széles...

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák