Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz hegyimorc #81378 üzenetére

    Én meg nyári ruhában tekerésről beszéltem így -10C körül. :U Lefele használod a féket és esetleg kiállsz,ahelyett,hogy ülve leszáguldanál,így is tovább terhelve izmaidat,hőtermelésre kényszeríted őket.Ami a lábfejed illeti én sem mezítláb gondoltam a tekerést,0 alatt könnyű bakancsban szoktam tekerni.(Taposóm van) Még annyit az előbbiről,hogy meglepően nagy önuralmat igényel fékezni lefele,és 15-20km/h-val,kiállva ereszkedni ott ahol nyáron a kormányra feküdve 50 fölött is száguldasz. Mindez 1-2 órás tekerésig érvényes,mely fölött nem is nagyon érdemes -5 alatt.Hosszabbnál,mivel nem lehet órákig csak felfele tekerni,a legjobb cipőben is fázni szokott a lábam és ahogy geotigris9 is teszi,egy pár perces gyaloglás nálam is csodákra képes.
    Szerk:még pörgetni szoktam,ugyebár,szinte már nevetséges tempókban,így maga a lábkoordináció már több energiát felemészt,mint maga a haladás,de az így gerjesztett + hő elviselhetővé teszi a fagyban bringázást.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák