Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz zoli03 #80210 üzenetére

    És akkor egy olcsóbb Fuji vagy Felt minek számít? - Nem kezdünk "és"-el mondatot. Az is belépő szint. Egyedül a Felt F5-F6 széria (2016), ami valami iszonyú merev (egyik pedálra ráállva sem tekeredett jelentősen), és az is ebben az árkategóriában volt.

    Mi alapján lehet eldönteni? - Általában az hogy a karbon kompozit technológia mennyi karbonszövet és mennyi gyantát tartalmaz, a többi a kialakításon, tömegen múlik.

    Mert a gyártók nem adnak túl bő leírást a vázról, meg egymással nem is igazán összehasonlíthatók a leírások. - Ebben sajnos nem vagyok benne, de biztos joggal nem adnak ki pontosabb adatokat, mert a technológia primitív, már akár otthon is össze lehetne rakni egy komplett vázat, megfelelő eszközökkel.

    A Tour magazin tesztjében nem említik meg, hogy ennyire csavarodna a közepe, pedig csak kipróbálták azt is. - Most mondanám hogy az elég nagy baj hogy egy bringás újságban szereplő cikk szentírásnak számít. Ugyan azt veszem észre néha a bikemag kapcsán. De összességében ez annyira piti dolog hogy szerintem nincs jelentősége, az is lehet hogy pusztán nem jól lett beállítva. Ha mégis zavar, akkor küldd vissza.

    Kellemes békés ünnepeket kívánok mindenkinek.

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák