Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #61869 üzenetére

    Én is kezdek megbarátkozni a színnel. Meg aztán élőben biztos szebb lesz kicsit. :)

    Barátnőmnek még tavaly vettem egy alap montit elektromos rásegítéssel. Sima agymotoros megoldás.
    Bulls Greenmover 26", majdnem így néz ki: [link]
    Egyszerű kis gép, nem a legideálisabb terepezésre, az agymotor súlyelosztása sem a legideálisabb erre, de ő inkább túrázósban nyomja, arra meg teljesen ok.
    Másként esély sem volt arra, hogy jöjjön velem hegyre. :) Ezzel a kis géppel meg nagyon megszerette, volt sikerélménye, hogy feljött a hegyre. Az akkunak van visszatöltése viszont, lefelé gurulva bekapcsolhatsz egy agydinamóhoz hasonló megoldást, valóban kicsit visszatöltött. 468Wh-s akkuja van, ami elég kellemes. Lazán mész vele egy 50-60km-es hegyi túrát sok szinttel.
    Aztán nyár végére jött csak meg az enyém, nem sokat használtam már így szezon végén, csak pár túrát nyomtam vele. Most az eladó, mert ugye jön a kocka helyette. :) Ha valakit érdekel keressen nyugodtan privátban. 1,5 milla helyett 1. és futott mindössze 300km-t. A garanciafüzetét akkor pecsételem le amikor megveszik.

    Crytec210: Mechanikus tárcsafékből nagyon kevés használható darab van, a normálisabbak például avid bb7 ugyan annyiba kerülnek mint egy középkategóriás hidrós. Szóval kb ugyan ott vagy.

Új hozzászólás Aktív témák