Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz dqdb #31279 üzenetére

    Locus-ra +1.
    Ott lehet finomhangolni a motorháztető alatt, ami a tracker frontend-ekben gyárilag adott.
    Ilyen pl. a ST kisebb rögzítési időköze, ami részletesebb vonalat húz a térképen, de nagyobb lesz a szórás a több mintavétel miatt, főleg kis sebességen, mint a futás mondjuk. A többi program ritkábban mintavételez, ott a sebességek szoktak pontosabbak lenni, ugyanakkor épp emiatt nem működik olyan jól az auto pause, vagy a vonalvezetés, mint ST alatt.
    Na most Locust személyre lehet szabni e téren szinte teljes mértékben, hogy hogyan rögzítsen adott sebességeken, milyen inputot használjon, legyen-e iránytűs rásegítés, milyen magasságkorrekciót használjon, stb stb.
    Locus egyetlen "hátránya", hogy nincs mögötte tracker közösség és web2 felület. Ellenben a GPX-el ugye azt csinál az ember, amit akar, valamint képes exportálni közvetlenül néhány tracker szolgáltatásra is, mint a Strava és Runkeeper. Támogatja az ANT és BT eszközöket, és nem utolsó sorban egy teljes online/offline térképész progi egy rakás másik funkcióval és sok-sok beépülővel. :K
    Újabban ST-t csak röpke futásokhoz használom, a bringa túrákat kivétel nélkül Locus-szal rögzítem, ha kell. Főleg, hogy navigálni is lehet, kell vele terepen.

    Jah, eddig sosem fagyott, bug sincs, minden funkció működik, a követés is megbízható volt eddig vele, sosem okozott meglepetést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák