Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Körbetekertem a Balaton-t. De nagyon rövid leszek, mert magam alatt vagyok idegileg. Fizikailag nem, simán ment. De úgy eltévedtem az elején, hogy... Vörs, Sávoly fele. Nem kis kitérő volt. Aztán még sokszor eltévedtem, de kicsiket. Azok nem is számítanak. 8 óra alatt akartam végezni. Ez volt a terv. Ebből lett 8 és fél óra. :(

    De a slusszpoén. Ami annyira felcsesz, hogy kb ordítani vagy sírni tudnék az az, hogy ez a g*** Bryton, nem tölti fel az utat. Így ki se tudom tenni Strava-ra... :O És az se lesz megoldás, hogy kábellel letöltöm róla. Mert amióta megvettem, a PC-m nem ismerte fel. Lehet, hogy az eladó adott rossz adatkábelt hozzá. De ami otthon van nekem (vagy 4 féle) azokkal se sikerült. Úgyhogy most se fog..

    Ennyivel tudok szolgálni sajnos:

    Nem álltam meg csak amikor vizet töltöttem. Még pisilni se. :) Egyszer vettem boltba Vizet és Powerade-et. Az, volt a legnagyobb állásom.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák