Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Tüzi #25252 üzenetére

    40k-s mtb-al ne nagyon padkázz szerintem.
    Oszt akko' mé' ne? ;]
    10+ éve tartja magát a Neuzer alattam - éppen negyven valahány k volt régen. Gyerekkoromban lépcsőkön jöttem le vele, néha egyszerűen leugratva 60-80 centikről - akkor még Zoom "villával" és kínai ipari rugóstaggal.
    Manapság, h megkomolyodtam és már nem is vagyok 40 kilós gyerek, manapság már "csak" padkákról ugrálok vele. Jó igaz az is, hogy 10+ év alatt már a harmadik szett kerék van rajta, meg kb a vázon kívül már mindent kicseréltem rajta - olcsó cuccokra természetesen -, de a váz elnyűhetetlen. :)

    (#25335) Runner_fxr
    Vagy 2 éve nem csinálok rendszeresen haspréseket. Akkortájt csináltam egy kicsi kockahasat az addig alulfejlett izomzatomból (gerincdoki mindig azt mondja, hogy nagyon gyenge a hasam és a hátam - pedig ezt már a kissé kockás hasamra mondta, h kapja be...). Azóta csak elvétve csinálgatok, ha épp vmiért letévednék edzésre.
    A hasam ugyan eresztett kissé a tónusából, de a hasizmom nem fejlődött vissza, vagyis éppen ugyanúgy tapinthatók, mint mikor fejlesztettem. A rajta lévő zsírszövet vastagsága meg állandóan változik.
    Karom sem tunyult el, pedig alaposan leadtam az edzésekből, mondhatni csak hébe-hóba járok.
    A combom egyedül, amin észrevettem a téli kihagyást. Tavaszra lement a kerületből majd 3 cm. :(
    Előtte akkora volt, mint Jorus felkarja. :C Vhogy könnyebben is mentem fel a hegyre ősszel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák