Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    válasz Hasaggymeg #243558 üzenetére

    Itt a kérdés, hogy milyen szinten van most, mi a cél, hol, mire szeretné használni a bringát. Feltételezem még kezdő és parkozni szeretne, akkor első körben a legfontosabb, hogy ne induljon neki rögtön a ugratóknak!! vagy ha igen, akkor a haverok videózzák és az eredményt tessék beküldeni Pinkbike-nak a heti friday fails-hez ;]
    Viccen kívül, szerintem érdemes lenne valami coachingra befizetni, ott kint erre biztos sok lehetőség van a bringaparkok közelében, jó dolog ha egy profi elmagyarázza és megmutatja mit és hogyan kell, illetve hogyan nem kell csinálni! Ezen kívül pedig türelem, sok idő (hónap/év) mire az ember megtanul dolgokat... Hiába néz meg sok how-to videót meg Rémy Métailler, mindenki máshogy látja magát belülről, és könnyen elhiszi hogy jól csinálja, pedig lehet hogy nagyon nem.
    Ha park és ugratások stb, akkor protektorok! Full face sisak (haver most vett IXS Triggert, nagyon könnyű, jól szellőzik és jól is néz ki), hosszú ujjú kesztyű, felső test védő (mellkas, hát, váll, könyök), Fox, Leatt, POC stb.. vannak nagyon jó komplett ingek, illetve térdvédő ami még fontos, plusz jó cipő (pl Fiveten) és pedál.

Új hozzászólás Aktív témák