Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz 6030D #221535 üzenetére

    Rajta van, hogy “NA” ami azt jelenti: Csak külsőleg!

    Dark Archon:
    Pedig sokan így vannak. Nem pont bukó, de mi pont akkor jártunk Magyarországon mikor eltörölték a kötelező maszkviselést kültéren (vagy ilyesmi) de ugye mivel szerettünk volna hazajutni is, jobb a békesség alapon volt rajtunk mindig. Többen konkrétan le akarták vetetni velünk, mert hát “vedd le, már nem kötelező”.

    Nap szembesütés és figyelni a másikra:

    Attól, hogy elsőbbsége van valakinek még körbe kell nézni. Nem vigasz, hogy neked volt elsőbbséged ha az agyad az aszfalton marad. Ütöttem el majdnem biciklist mert úgy gondolta, hogy elég gyors ahhoz, hogy ő átsuhan a piroson, úgy is jártam, hogy majdnem elcsaptak zebrán mert neki zöld volt és elfelejtette, hogy a gyalogosoknak is az.

    Én vezetek elég sokat és szerintem annyit naplementében senki nem vezet mint én, mivel itt északon akár 5-6 órán át is tart. Az elvakított a nap egyszerűen nem érv… Ha tudod, hogy van rá esély akkor vezess napszemüvegben, vagy válassz úgy sebességet, hogy ne legyen belőle gond. Télen sem érv mikor megcsúszol és balesetet okozol, hogy csúszott az út… Tél van, csúszik, van rá esély, vezess lassabban vagy (ha a törvény engedi mint nálunk) használj szöges gumit. A te felelősséged, hogy tudd milyen körülmények között vezetsz.

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák