Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Sleek #213575 üzenetére

    Én teljesen eltoltam, hogy minél inkább a nagylábujjam legyen a pedálon. Egyszerűen így esik jól.

    Meg ami még esik... én, a 3 éves hátsó gyerekülésben levő lányommal az aszfaltra, miután nem sikerült időben kicsatolnom a pedált. Megfordultam volna egy utcában, de nem számítottam bele, hogy emelkedőre mennék fel, illetve a 15 kg plusz tömeget, a bringa megállt, mi meg eldőltünk, mint egy liszteszsák.

    Gondoltam, hogy egyszer összejön, de nem pont szegény gyerekkel. Neki nem lett komolyabb baja, de, jó, hogy volt rajta sisak, mert koppant. Én olyan szerencsétlenül estem, hogy a nyereg oldalról a combomra esett és iszonyat megütötte. Éreztem, hogy erőset ütött, de még haza tudtam jönni. Majd 1 óra múlva a duplájára dagadt a lábam, és hirtelen járni sem tudtam. Jegelés, fekvés... ennek 6 órája, de még most is sz@r. Holnap mehetek röntgenre, ha nem lesz jobb.

    Tanulság: raktam volna fel a kiegészítő pedált. Meg tudom, hogy nem feltétlen erre találták ki, de csak úgy egyedül is marha szar érzés lett volna. Egyszerűen vészhelyzetben (vagy, ha elcseszted a koreográfiát) nem tudsz leugrani a kerékpárról, nincs annyi időd, hogy azon gondolkozz, merre kéne fordítani a sarkad, ösztönösen emeltem volna.

    Basszus, nem tudom most ezek után, akarom-e én ezt egyáltalán... :O

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák