Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz evo87 #213533 üzenetére

    Én amikor a trekkingezést kezdtem akkor kicsit utána néztem, akkoriban nem igazán voltak jó vélemények az acera hátsó váltóval(nem tudom most mi a helyzet,ahogy nézem ez az acera a régebbi), ismim is vett nemrég egyet, neki se valami megbízható, a deore 9s kezeli a 8-as rendszert is nálam is úgy van, elég szépen vált,ha váltó hibáid vannak vagy mindenéppen fejlesztenél esetleg ez lehet ötlet. ezeken az első váltó se hibátlan, teszi a dolgát de elég belépő általában.
    hajtókar négyszögtengelyes gondolom, de nekem 12 ezer kilóméter után is hibátlatn, emelkedőn túlsúllyal kiállva meg se kottyan neki, szóval az közel sem olyan rossz mint amit mondanak róla, biztos van abból is több féle ,nekem az FC-M-171 van a trekkingen.
    fék hidraulikus talán ami jó, bár ott is van ám nagy különbség az alap shimano és mondjuk a doeore között, nekem az alap a hosszú fékezéseket nem bírta, de ha neked nincs vele bajod akkor az is sokáig kiszolgál,ha csak az első fékezés gyenge, ami gyakori gond, akkor elöl egy nagyobb tárcsára való csere is érhezhetően javít a fékerőn.

    Aztán még ezektől a teleszkópoktól nem kell ám csodát várni, nekem elég hamar elkezdtett kotyogni, sokat már nem is mozog, itt korábban többen a rockshox paragon goldot javasolták trekkingre.
    Az a nyereg nem tudom milyen, párnázottságából ítélve nagy távokon lehet nem lesz kényelmes, majd meglátod ez egyéni preferencia is.
    esetleg még a köpeny, ott a nagyobb gyártóknak van elég jól guruló, defektállóbb köpenye az talán az egyik legjobb befektetés egy új bringán :)

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák