Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Friczy

    senior tag

    válasz Lacerta #209848 üzenetére

    Lehet, hogy szerencséd van, lehet, hogy jobban vigyázol a cuccaidra. Vagy ők fordítva. Passz.

    Itt a fórumon is sokan használnak Garmint, és nem rémlik, hogy túl sokat panaszkodtak volna a szétmenő, tönkremenő eszközökre. Tehát inkább a fordítva igaz.

    Valamint kukázták a mapsource-ot
    Nem fejlesztik, de attól még ha feltelepíted, nem romlik meg, és viszi a térképeket is. :)
    Nekem fenn van mindkettő, és én is szivesebben használom a MS-ot.

    Ez opció Windowson, viszont MacOS-en nem :( Ja, és ha valaki esetleg megtalálja módját, hogy a Basecampba hogyan lehet beimportálni az eszközön lévő, a Garmin által biztosított kerékpáros térképeket, akkor nagyon hálás lennék. (Lehet akár hekkeléssel, Linux-felhasználóként nem áll messze tőlem :D) Ugyanis a Basecampban csak akkor tudom kiválasztani a kerépáros térképet, ha rádugom a GPS-t USB-n keresztül, akkor beolvassa, és lehet használni. Viszont ez meglehetősen sokáig tart, mert nem kicsi a térkép.

    Épp azért, mert a gyártó nem biztosította legálisan a lehetőséget.

    Attól ez még nem hekkelés. Az lehet, hogy Garmin formátumó térképek előállítása valamilyen szinten közel van a hekkeléshez (az is csak a visszafejtett formátum miatt), de ilyen 'hekkelésre' meglehetősen sok példa van (pl. Linux alatt ntfs formátumú filerendszer, hogy csak egy teljesen más példát mondjak).
    Te mindössze a formátumon lovagolsz, hogy az nem nyílt. Nagy kaland. Sok más sem.

    És az, hogy a Garminba importálhatóak térképek bármilyen forrásból, pont olyan, mint ahogy a Windowsra telepíthetőek programok bármilyen forrásból.

Új hozzászólás Aktív témák