Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bardi

    aktív tag

    Nekem sikerült hatalmasat hibáznom ma bringázás közben, nem indítottam órát :D Mondjuk a 2000 km-hez nem lett volna elég a mai, talán vasárnap összejön, egy dobogókői kávé kíséretében :)

    A gumit végül egy barátomnál sikerült felrakni kompresszorral, de azzal se elsőre, bontrager duster elite felni maxxis gumival nem jó párosítás.
    Topeak pumpával belőttem 1,8 bar-ra mindkettőt, aztán rápróbáltam nyomásmérővel is, amit eddig használtam, de az 0,2 bar-ral többet mutatott. Mivel eddig azt használtam, azzal állítottam be, de 1,8 bar ennek a guminak sok, most leengedtem 1,6-ra (pumpa szerint 1,4), még így is alig lehet nyomkodni az oldalfalát. Tapadását egy helyen tudtam tesztelni mászásnál, ott elég jó volt, lefelé nem tudtam haladni, mert az egész turistaút szét volt túrva, mintha 40 centis vakondok dolgoztak volna rajta.

    sebgutkopf ajánlására kipróbáltam a Brunox fork doe-t, és teleszkópnál érezhetően működik, finomabban indul meg a villa, a rugóstagnál nem vettem észre különbséget.

    CB Stamp1 pedál meg eddig kicsit csalódás, bakanccsal nagyon szar, nincs benne elég konkáv, a bakancs talpa meg nem hajlik eléggé, így kb a tengelyen álltam végig... Nyári cipő biztos jobban fog tapadni, sőt, de ha a vastag középső tengely gond lesz, akkor megy apróra. Pedig amúgy a nagy méretű jó belőle.

    '92 Honda VFR 750

Új hozzászólás Aktív témák