Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Visszatértem :D vagyis pontosabban vissza fogok térni, majd valamikor, egy szép napon. Kiderült hogy nincs komoly baj, csak az izom kapott egy nagyobb ütést ami miatt hírtelen téli álomba zuhant, és nem volt hajlandó dolgozni pár napig, a lényeg hogy maradandó sérülés nélkül vághatok neki annak ami ebből az évből még megmaradt.

    Múlt héten minden bringás cuccomat dobozokba raktam és jó mélyen eldugtam, de már szedem is elő az összeset :DDD Ma próbáltam menni 1 kört aszfalton, hát egyenesen már nagyon jól haladok, csak kanyarodni nem tudok... fájdalom mentesen, de hévégére még javulhat, jó időt mond, király lenne ha legalább el tudnék tekerni az erdőig meg vissza.
    Addig is lemosom, meg piszkálom a vasakat, illetve bepótolom a kimaradt bringás tartalmakat, biztos lemaradtam valami fontosról, esetleg a sram visszavágott valamivel a shimano legújabb hajtásrendszerének?

    Nem semmi érzelmi hullámvasút volt az elmúlt hét, a lehető legrosszabbul kezeltem, Az elején pozitívan álltam a sérüléshez, de onnantól hogy a doki belebegtette a műtétet, én már ástam is el a bringás jövőmet, viszont ennél szerencsésebb végkifejlete nem is lehetett volna.
    Hasaggymeg írta hogy neki komolyabb műtétek után is megy az évi 5000+ km, én nem biztos hogy ilyen erős lettem volna, jelenleg annak is örülnék ha öregesen tudnék menni egy kört az erdőben, de hosszú távon továbbra is leginkább az ereszkedéseket szeretem, és azt is a lehető leggyorsabban/ hosszabban / technikásabban, egy komolyabb műtét után ezekről lehet le kellene mondanom, de talán ezek után is változtatni kellene valamin.

    Most hirtelen rengeteg időm lett, szóval elővettem pár projektet amit télen akartam volna befejezni, ezekhez lehet kellene majd egy kis segítség :B

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák