Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Toobee #138851 üzenetére

    A tekerő az csak az RSC-n van az R-en nincsen kontakt pont állítás csak a kar - kormány távolság állítható. Eddig ennyire nem koptattam a betéteket, de hát ilyen igénybevétel se volt még.

    A felvonó ára egyész napra 34€ + 3€ kaució a chipkártyáért, amit nap végén leadva visszaadják a 3€-t. A pálya önmagában "ingyenes" ha feltekersz.
    A felvonó bérlet megvételétől önkiszolgáló és korlátlanul lehet a kabinban utaztatni felfelé a bringákat, 1 kabinba 2 bringa simán befér. A teljes nap azért elég fárasztó, lévén a hegy jóval meredekebb és hosszabb, mint amihez mit itthon szokva vagyunk. Nekem főleg az ujjaim, a csuklóm és a tenyerem fáradt el. Akinek a felső teste kevésbé edzett, az vállban és alkarban is szenvedni fog mivel nagyon tartani kell magad.

    Szállással nem foglalkoztunk reggel mentünk (10-kor már a pályán voltunk) és majdnem zárásig maradtunk. Bőven elég volt.
    Büfé van, szokásos osztrák áron akár mtb ebéd menü és hasonló. Ellenben az igénybevétel miatt célszerű sok innivalót eleve vinni és némi egyéb kaját, mert gyakrabban éhezik az ember, mint praktikus az állandó büfézés.

Új hozzászólás Aktív témák