Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz jjeahh #121706 üzenetére

    Satuval csak csínján,vigyázz hogyan fogod be,mennyire szorítod meg.Én biztos térdemen áttéve vágnám le,nem olyan vastag falú az.(Szerk.vagy a levágandó végét fognám be,ugyebár)

    (#121710) llacee...erősen csodálkoznék ha az a 2,5mm miatt fájna a térded,lehet még szokni kell azt a becsatolós pedált.

    (#121714) Runner_fxr...ha te ezt érzed ezzel nem lehet vitatkozni,ugyanakkor...ha én valamit el kezdek szedni mikor: 1.gyerekként eltörtem 2x egyik,2x másik csuklómat 2. húsz éve beállt a derekam,és sérvet állapítottak meg 3.nyolc éve kiegyenesedett nyaki lordózist diagnosztizáltak és hetekig nyakmerevítővel jártam,aludtam,annyira fájt tartani fejem 3.öt éve mozaikosra törtem térdem ízfelszínét,vagy éppen csontkovácshoz megyek,esetleg imádkozok,bármelyiket dicsérhetném ma mint csodás gyógyulásom oka.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy szervezetünk,feltéve persze ha megkapja a neki járó táplálást és pihenést,legtöbb esetben meggyógyítja önmagát akkor is ha mi csak az ehhez szükséges feltételeket biztosítjuk számára.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák