Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz Vanir #114901 üzenetére

    Igen, még több személyeskedés, azaz! :C Olyanok vagytok, mint a bugyuta istenhívő, aki szembesítésre kerül a mesekönyvével kapcsolatban, és semmi mást nem tud szajkózni, csak azt, hogy a pokolra kerül az, aki megkérdőjelezi. :D

    Redneck legalább képes volt alátámasztani a saját félelmeinek alapjait, és teljesen érthető is.

    Én meg nem a félelmeimet táplálom, hanem a megelőzést erősítem, aminek része az, hogy nem blokkolom az érzékeimet. Én pl. pont ezért képtelen lennék fülhallgatóval tekerni, mert borzasztóan irritálna, ha nem hallanám a forgalmat 100%-osan, torzítás nélkül. És az sem pálya, hogy a periférikus látásomba bármi belemásszon. Sokan biztosan máshogy vannak drótozva, de én ezekre érzékeny vagyok, merthogy kihasználom őket. Így érzem magam biztonságban, ennyi. Ne aggódjatok, senkinek sem lesz a kereke agyvelős, és bármennyire is reménykedtek, nem ez alapján dől el az IQ bajnokság sem.

    Sokkal nagyobb kockázatnak gondolom a sérülésre azt, hogy nincsenek az emberek kivilágítva, tapasztalatlanul, bátortalanul és/vagy idióta módon közlekednek a kocsik közt, fülhallgatóznak menet közben stb. Úgy gondolom, ezeket nem a sisak hordása semmiben sem ellensúlyozza.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák