Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Hozzám hasonló magassággal rendelkezőktől kérdezem (178cm), hogy van esetleg akinek van bejáratott rendelős helye? Helyi beszerzési forrásokat kilőttem, intersportos és decathlonos nadrág is ~40 perc után kényelmetlen, míg az aldissal 2 óra után se érzek semmit... csak sajnos abból rövidet nem sikerült szereznem, csak vastagabb hosszú van, az meg már sok :( Bicikli üzletekben meg csak méregdrága márkás cuccok vannak, amik bármennyire is kényelmesek, nem érik meg az árukat, mert 1 év alatt úgyis széthajtja az ember...
    Szóval maradt a rendeljük valahonnan, viszont ötletem sincs honnan. Szivesen veszek ötletet olyanoktól is, akik más méretűek (de találtak bevált kényelmes nadrágot), de legjobb lenne ha hozzám hasonló mérettel rendelkező tudna tapasztalatot mondani, mert akkor nem kell találgatni, hogy mekkora méret lehet jó :)

    Más: mivel több helyen is dícsérték, gondoltam kipróbálom a runtastic biciklis programját, ez lett az eredmény:
    [link]
    Nem tűnik rossznak, mondjuk mind a kezelőfelület, mind a weboldal nagyon zsúfolt szerintem. Mindemellett nem nyújt annyival többet, mint az endo. Ami viszont tetszett benne, hogy rögtön eddzés után feldob egy ablakot, ahol kitölthető az átlag/max pulzus, átlag/max pedálfordulat, plusz egy 5 fokozatú skálán lehet jelezni mennyire érezte jól magát az ember, illetve rögtön lehet kommentet írni. Nekem ez tök hasznos lenne, mivel pulzusmérőm nincs a telefonnal összekötve, és endo-n utólag webről kell szerkesztgetni a dolgokat. De annyit mondjuk azért nem ér, hogy váltsak. Premium verziója tartalmaz jó dolgokat (eddzések összehasonlítása pl.), de az havi előfizetéses modellel működik.
    Ami nem tetszett, hogy ingyenes verzióban reklámok is megjelennek a telefonon, ezzel csak még zsúfoltabbá téve a felületet (endo szerintem nagyon jó ilyen téren, legalábbis iOS-en biztosan, androidot nem láttam. Szép letisztult felület, nagy indítás/szünet gombbal, plusz lényegi információk rögtön leolvashatóak róla)
    De akinek valamiért nem jött be az endo, annak megérhet egy próbát :)

Aktív témák