Hirdetés

Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Emberek, segítség kellene, mert balf@szkodok :D :B

    Próbálok bringán féket beállítani, de nem sok sikerrel...nem igazán akarja az igazságot, mert teljesen aszimmetrikus. Méghozzá ennyire: [link] Vagyis a jelenlegi állás az, hogy az egyik oldalon a fékpofa gyakorlatilag hozzáér a felnihez, míg a másikon baromi nagy a táv. És ha a fékkart behúzom, akkor sem egyformán mozog a két oldal, olyannyira, hogy a "hozzáérős" gyakorlatilag meg se moccan, míg a másik mozdul ugyan, de kevesebbet az elégségesnél. de a lényeg főleg azon van, hogy hozzáér a felnihez a pofa az ominózus oldalon...ami a következő képen is látszik.
    Próbálgattam állítani az ezen a képen jelölt csavarral, de nem nagyon lett jobb. A végeredmény az, hogy az egyik oldalon hozzáér a fékpofa a felnihez. A fékkarnál lévő "szabályozóval" is próbáltam játszani, de azt max. beljebb tudom tekerni, ami mégúgy sem jó.

    A bovdent kioperálva a fék 2 része egyformán áll, nincs gyakorlatilag eltérés...azt beszerelve viszont már aszimmetrikus :( Mit kellene csinálnom?

    Bocsi a lámaságért, de nem tudom, mit kéne még megpróbálnom :B :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Aktív témák