Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz venember83 #20047 üzenetére

    Hurrá :C

    PeachMan: 19-20 között valahol

    MarioAna: 8 mm-es vastagság nem túl sok, de így is 2+ kg lehet a súlya, szóval azt az övtáskát én meggondolnám, meg könnyen meghúzhatod a derekadat.

    Eagl3: már többször említettem a topikban, hogy én főleg egy Abus minilakatot használok városban (64/120 HB 150). Ennek teljes hossza 20 cm, a belső lyuk hossza 15 cm, teljes szélesség 12 cm, lyuk szélessége 7 cm. Jelzőtáblához nem tudok egyedül lakatolni, ettől függetlenül sohasem volt problémám a lezárással, hiába vastagvázas MTB-ről van szó, hiszen a támvilla-láncvilla annál sem vastagabb, mint másik bringánál. A súlya mérleggel mérve 693 gramm, és simán belefér a hátizsákom oldalsó flakontartó zsebébe.

    Másik lehetőség, hogy utazik velem a Bordo 6500 is, azonban ennek hiába 85 cm a hossza, mégis sokkal nehezebben szoktam vele boldogulni. Tartóval együtt 1657, anélkül 1528 gramm. Vagy a táskám belsejében utazik tartóval együtt, vagy a hátizsák másik flakontartó zsebében tartó nélkül. Tartóval nem tudom (és nem is akarom) a vázra rögzíteni, mert akkor a kulacstartóról kellene lemondanom.

    A zárszerkezetet nézve ezek megegyeznek, az Abus legerősebb konstrukciója van mindegyikben. Ha majd megérkezik, akkor a Kryptonite Evolution Mini-ről is tudok pontos méréseket adni, vagy ez, vagy a Bordo marad nálam hosszabb távon a kiegészítő zár a mini Abus mellett.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák