- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz God Vazzeg #48851 üzenetére
B@sztogatod?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Bakker, h egy 120k pana fényképezőgéppel sem tudom jó képet csinálni?!
60 képből kb 5 az ami olyan, mintha egy 0,3 megapixeles telóval csináltam volna.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #48861 üzenetére
pana fz-k pedig jók, valszeg egy hozzáértőbb ember manuálisra állította, így neked esélyed sincs
van a tetején az a forgatós tárcsa, aztat állítsad A-ra és reménykedj
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #48867 üzenetére
A f@szt... formattal kezdtem... minden autón van...
Egyszerűen csak nem tudok fényképezni... de ezt már többször is mondtam...
-
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #48868 üzenetére
Iso 800-ra, de azon nincs fénymérés? Nekem a Fuji eleve írja, mennyi lesz a záridő, kép készítés előtt is. Esetleg kicsit rekeszt kellene csökkenteni. De megint olyanokat mondok, amit úgyse fogsz érteni. Vakut rá, és auto mód, ha úgy se megy, user error.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #48875 üzenetére
Nekem is vannak olyanok, de tényleg az van, tudni kell használni a gépet. Ha jól beállítod, sokkal jobb eredménye van, de be kell állítani. Mert azon a gépen azért ISO 1600-nál se lesz fele olyan csúnya se, mitn a telefonon... (érzékenység, mennyire legyen szemcsés parasztosan a kép, cserébe a volágosságért)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Outlander
addikt
Hangosan felröhögtem...
"Kemény munka, vér veríték és kihívás egy etikus csapatban. Kecskeméti távközlési szolgáltató. 76/76-76-76, info@deltakon.hu"
-
bartucc
addikt
Gravitációt látta valaki? Pénteken elvileg mozi, kíváncsi leszek rá... imdb-n 8.6-ot kapott.
-
Outlander
addikt
Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek! [link]
-
KTU
addikt
válasz Outlander #48865 üzenetére
Ennek az elődje a 100-as (3 éves modell) 1 fos, ha jól emlékszem evvel a szériával vezették be a CMOS lapkákat az FZ szériába, videóra tökéletes, de a képek valami nagyon ....
ezt a 150-est (2 éves modell) nem néztem hogy mit tud, de hogy 120k volt nem garancia hogy jó képeket csinál
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #48872 üzenetére
Ne add vissza a gazdájának, ezeöccáé megveszem
Én FZ30-at és FZ50-et használtam párszor, azok szerintem jók. Lehet ezek az újabbak már ezeöccáznál nem érnek többet."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #48885 üzenetére
2005-2006-os gépek CCD-vel
Az utolsó még normális, az FZ45 CCD-vel (2010)"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
csak erős idegzetűeknek
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
Nálam az utolsó normális gép az EOS 300 volt. Az is a
trükköstülkös...ehh.. kicsitiszokmingyámegérzem tükrös verzió.MOD: Volt ilyenem is: Bibííííííí!
Jobb képet csinál mint Ótlendör.
MOD: (#48890): Dzsordzsi:
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
Elnézést, ha bárkinél is merevedési zavarokat okozott volna ez a brutális videó, de nem bírtam egymagam elviselni a súlyát, és a mondanivalóját... meg kellett osztanom, különben
grandep leszekösszeroppanok[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
jó éjt/reggelt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest