- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
-
Chaser
legenda
Egyem a zuzáját
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
válasz george11 #48758 üzenetére
mindenesetre az már most látszik, hogy nagy üzletember lesz a srácból!
-
Devid_81
félisten
Mobidick!
...
-
Outlander
addikt
Elöbb beszéltem GrandeP-vel... egyrészt azt üzeni mindenkinek h bekaphassátok!
Másrészt, meg h állandóan kap a péhától játékra meghívást, mint ahogy most is... de nem tud belépni, h törölje a hírleveleket... kinek kell szólnia?!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Devid_81
félisten
Tudom, nem szeretitek a Web-DL-es verziokat, de van ilyen tegnap este ota:
Monsters.University.2013.1080p.WEB-DL.H264-PublicHD
Monnyuk egy animacionak majdnem mindegy am milyen bitratas...
...
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #48771 üzenetére
Hagyjad ma' magad, kicsit olvasni kell es rogton panikolsz?
Gondolom van mar hozza magyar felirat...ambar nem nagyon jartam utana.Amugy meg egy kis szagmai
A megfejteseket varom a postafiokomba...
[ Szerkesztve ]
...
-
george11
addikt
Egy kis reggeli romatika
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Az itteni fiatosoknak meg:
[link]Vasárnap 9-től kezdődick.
-
Devid_81
félisten
Ti is ide jartok mindig kavezni?
...
-
alázógyík
addikt
Ma reggeli friss :
Behoztak egy notit, hogy telepítés alatt lefagy. Megnézném-e?
Na mondom, akkor az már faja lesz. Hajrá.Előkerült a csoda.
Elmondták, hogy a gyereke most vette, szép is, gyors is, de fagy.
B@sszátok meg, de volt vagy 20cm vastag a noti, és 10-es kijelző, dikkmá netbook. Na jah, 20 éves gép volt.Rákerestem név alapján a neten, de semmi info, se kép, se semmi.
Kérdezik, azért fagy, mert nem jó az akku? Mert akkor vennének bele. Jáááj, mondom, hogy adok érte egy dvd lemezt, csak hagy tegyem ki a falra. Nem örültek a csereajánlatomnak.
200MHz, 64MByte ram.
Mi mehet azon? win98 v. 3.11 ? -
bsh
addikt
fölhívtak médiafogyasztási szokások telefonos kutatás címmel, és megkérdezték, hogy van-e elektromos fúrógépem
-
bsh
addikt
válasz forintuser #48784 üzenetére
mondtam nekik, hogy van bazmeg, wifis és azon nézem a jutyúbot.
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #48778 üzenetére
95 ha értelmes ember használta vagy 3.1
szerk: Engem is szoktak hívni ilyen piackutatók. Napokban csajszi hívott, szoktam-e nyaralni. Mondom neki nem érek rá sorry. De mondjam már meg Jó mondom, szoktam. És tudod mért? Mert nem beszélgetek ismeretlenekkel a szokásaimról hanem dolgozok helyette hogy legyen rá pénzem. Viszlát!
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
válasz alázógyík #48788 üzenetére
Én az utolsó ilyen telemarketinges nőtől máshogy szereltem le
Felhívott, hogy ő XY cégtől keres, és blabla, én meg mondtam neki, hogy tök aranyos hangja van, és lenne-e kedve találkozni velem, és szívesen válaszolnék mindenre egy kávé mellett.
Volt egy kis csönd utána ...
Végül nem lett belőle randi . Azóta sem hívott összetörte a szívem"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz Outlander #48792 üzenetére
Akkor itt volt a baj.
legközelebb ha ilyen hívást kapok mondom neki, hogy hívjon vissza 2 perc múlva, addig fogat mosok"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
[link] - mert megtehetjük
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Samsung LCD monitort tud valaki szervizelni?
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz Devid_81 #48796 üzenetére
És kihez forduljak? Eladtam valakinek a monitoromat 1 hónapja és most krepált be. Szerinte a háttérvilágítással van a baj. Pontosabban annak a fénycsöveivel. Én laikus vagyok ilyen szempontból.
De egyszer segített nekem Pécsen egy hobbi műszerész akinek fizetségül egy halott tápot adtam. Én garanciában kaptam helyette újat, ő kicserélt egy 15 ftos alkatrészt benne és életre keltette.
Innen tudom, ha valaki ért valamihez, az meg tudja csinálni.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest