- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lamborghini – Lian Li együttműködés
- iPad topik
- ASUS blog: hátra a csatlakozókkal!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Halasztja a Recall funkció aktiválását a Microsoft
- ViewSonic VX2779-HD-Pro: megfizethető gamer monitor
- Apple notebookok
- Autós kamerák
Hirdetés
-
Picit erősít a tempón az új Arc meghajtó
ph A 31.0.101.5590-es, WHQL aláírással rendelkező csomag két új profilt is kínál.
-
Final Fantasy XIV Online - Befutott a Dawntrail utolsó előzetese
gp Jövő hónap második napján érkezik a kiegészítő, az előrendelők azonban már június végén belevághatnak az új kalandokba.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz Daneeka #61686 üzenetére
A magyar élelmiszerkönyvben olvastam el a 2-702-es ajánlást. Ebben szó sem esik a ezekről az általad írt okosságokról. Persze arról sem, hogy hogy kell elkészíteni receptúra alapján egy sert. Több vonatkozó szabályt nem kerestem, szóval ebben csak igen nagy lólépésekben írják le a dogokat. A hsz-ed után visont már simán el tudom képzelni, hogy nélkülözhetetlen anyagok ezek. A pálinkára sem írják rá, hogy ha a cefréhez adnak egy kis (vagy nem is olyan kevés) cukrot.
Biztos egyszerű a válasz arra, hogy akkor hogy jutunk el oda, hogy a cimkén nincsenek feltüntetve a felhasznált anyagok összessége. Mindenesetre elgondolkodtató a felvetés, részemről köszönöm.
[ Szerkesztve ]