Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rush77

    aktív tag

    válasz jolti #66986 üzenetére

    Akkor kezdem a gőzöléssel. Bár mióta be van építve a pid nem gőzöltem de nem hiszem, hogy ez akkora változást eredményezne. (holnap megpróbálom és leírom, hogy mit tapasztalok.
    Úgy csinálom ahogy le van írva. egy 3-4 másodpercig engedem ki a vizet és utána elzárom majd vártam amíg a lámpa kigyullad és elkezdtem a gőzölést.
    Először éppen, hogy a felszín alá nyomtam amíg szörcsög utána pedig mélyebbre.
    Viszont mindig olyan érzésem volt mintha túl hamar kifogyna a "szufla" és a végére marad egy alig habos tej bazi nagy buborékokkal és hát krémesnek semmiféleképpen nem nevezném.
    (igazából ugyanezt a technikát használtam előtte is a poemiaval és ott ment).
    Biztos, hogy én nem csinálok jól valamit és csak ki kéne ismernem a gépet de eddig nem jutottam el.
    A tejen nem változtattam semmit.
    Holnap beszámolok az újabb próbáról.

    A piddel kapcsolatban pedig valamiért az volt bennem (ezek szerint tévesen), hogy a valósnak kéne a kávéhoz mennie. De akkor ezt a témát el is engedem. :DDD

    @adp

    megnézem köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák