Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz D1Rect #34258 üzenetére

    Eléggé megütheti így, hogy dokumentálva van. Ha nem kapnám meg a pénzem, én biztosan teljes mellszéleséggel beleállnék a dologba és elvinném, ameddig csak kell és amennyi ideig csak kell. Bár nyilván ez önérzetesség kérdése is.

    Azon csodálkozom, hogy egyáltalán eddig itt dolgozott a leírtak alapján... Utolsó pillanatban megírt beosztás? 15.5 órás munkaidő?????? Fenyegetés? Mi ez? Rabszolgatartás?
    Jó, lehet, hogy mellé a pénz jó volt, na de akkor is, széthajtani magát 15.5 órában, hogy másnap reggel 7-kor újra kezdjen? Ja és gondolom, ha a fizetés jó volt, a pénz jelentős része zsebbe ment....

    Milyen hely ez? Valami kisebb vendéglátóegység 15-20 évvel visszamaradott mentalitású gyökér vezetővel?

    Azért manapság már nem eszik olyan forrón a kását a vendéglátásban sem. Munkaerőhiány van erősen, az értelmesebb felfogja, hogy nem taposhatod ki a belét a munkavállalónak, mert az irgalmatlan fluktuáció nem jó...

    A feleségem fél rokonsága a vendéglátásban dolgozik ezer éve. Az utóbbi időben mindenki megtalálta magának a megfelelő helyet. Azokat, ahol ezek a módszerek már kikoptak, mert volt agya a vezetőségnek. Semelyik nem dolgozik 15.5 órákat, mindenhol két műszakban vannak délelőttös-délutános. De ezek egyik sem a patkány viselkedésű tulajjal rendelkező kicsi vendéglátó egységek, hanem kisebb-nagyobb szállodák, wellness központok. Ezek alapján úgy látszik, hogy ott normálisabban mennek a dolgok (persze biztosan vannak trágya helyek ott is).
    Én a helyében ilyen jellegű helyen próbálkoznék a továbbiakban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák