Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeneraL_XTX

    veterán

    válasz kreszjogsi #13402 üzenetére

    Pontosan ez volt nálam is.... én 2014 decemberében kezdtem el, a módosított kresz para miatt csak 2015 májusában tettem sikeres KRESZ vizsgát miután be is jelentkeztem autóra. Már akkor mondták, hogy kevés az oktató így valószínüleg csak szeptember-október körül kapok kocsit, majd hívnak.

    Vártam és vártam, de semmi, közben elkezdtem egy másféle sulit szóval kicsit feledésbe is merült a dolog nálam is egészen mostanáig. Kb egy hónapja eszméltem fel, hogy letelt a kettőből egy év, és még mindig semmi, kéne csinálni valamit. :DDD

    Személyesen bementem ugyanazt mondták, úgyhogy írtam is a vezetőségnek akik írásban is elmondták ugyanezt, hozzátéve, hogy bizony a szerződésben ott figyel, hogy az árváltoztatás jogát fenntartják.

    Ezt még alá is írom, de akkor legalább tájékoztassanak, hogy Te majom, hiába vársz, alacsonyabba az óradíjad a többieknél, így nem fognak téged választani az oktatók.

    Na mind1 én belementem az emelésbe, ma mentem először gyakorlati oktatóhoz.

    Viszont itt jön az én kérdésem is, amit fel is akartam nektek tenni:

    Ugye a 30 alapdíjas órát a szerződés szerint 3 részletben kell fizetnem, 3x10 órás felállásban. Namost hogy elsőnek mentem, befizettem az első részletet, de nem egészen annyit kért az oktató, mint amire számítottam!

    Az eredeti szerződés szerint 3x15.600ft-ot kellett volna fizetnem , az új szerződésem szerint viszont 3x23.400-at . Viszont az oktató ma 17.400ft-ot kért :F Számlát viszont nem adott.

    Akkor ezt most nem értem :F

Új hozzászólás Aktív témák