Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gban

    Közösségépítő

    Korábban már próbáltam jelezni, most ismét idegesít veszettül, úgyhogy teszek egy próbát megint :B
    Hardveraprón értékelést kezdeményez a vevő, én jóváhagyom mint eladó.
    Innentől kezdve várnám hogy értékeljen engem a vevő, nem szeretek előre értékelni, meg ugye ő kezdeményezett, lépjen ő először.
    Viszont HA-n, meg minden aloldalon ezt látom:

    vagy:

    Nem lehetne megoldani hogy az az 1-es tűnjön el onnan ha megnéztem hogy van függő értékelés?
    Így nem lehet eldönteni hogy értékelt-e már (akkor kerülne vissza az egyes ha van változás, vagyis pl. értékelt a vevő), naponta ráklikkelek negyvenszer hogy lássam, történt-e változás.

    A másik javaslat: Logouton, a régi felületen a privátok listázásakor fent a felhasználó nevére klikkelve a vele történt beszélgetést adja az oldal:

    Ez nagyon hasznos ha pl. keresek a privátok között egy szóra, csak azokat az üzeneteket listázza ugye amiben szerepel a szó, innen Logouton egy klikk a teljes beszélgetés megtekintése, a fent említett módon.
    Az új felületeken a felhasználó nevére viszont a profiljára mutat a neve alatti link, vagyis nem a beszélgetésekre ugrik a klikkre.
    Ez felesleges, az üzenetből úgyis megnyitható a linkje, hasznos lenne ha fönt a névre klikk ugyanúgy viselkedne mint a Logouton, meg máshol mindenhol ahol elérési út van megjelenítve - vagyis az elérési út egy elemére kattintva oda dob, jelen esetben az adott felhasználóval történt beszélgetésre:

    Postázást nem vállalok.

Új hozzászólás Aktív témák