Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Plazmacucci #19177 üzenetére

    Még ha csak politika lenne, akkor az ember még azt mondja hogy jól van, főleg ha normális keretek között mozog a dolog és már csak azért is, mert sajnos a politika határoz meg lassan mindent és ugye ami előttem is ki lett emelve, ebben az országban különösen rossz a politikai hangulat, így kikerülni nem lehet és nem is érdemes (persze nem a "akkor csapjunk bele és anyázzunk a másiknak" típusú hozzáállásra gondoltam), azonban a legtöbb esetben nem a politika fele megy el az irány, hanem egyéb hajmeresztő sületlenségek fele, mint pl. a hit/vallás és azok fajtái és mindez egy IT/Technológiai cikk alatt, ahova már múltkor én is beírtam pont emiatt.

    Az meg abszolút hülyeség, hogy emiatt korlátozzák az oldal tulajdonosai a vélemény nyilvánítást bizonyos hírek alatt, ha eddig nem volt még pl. elég komoly politizálás, akkor ezek után lesz, főleg hogy valószínűleg ezzel okot adtok még az olyan gondolatoknak, hogy vajon miért pont az ilyen jellegű témáknál lett tiltva, főleg mikor egyre inkább diktatúráról van szó itthon, szóval kicsit jobban bele kellene gondolni ebbe, főleg hogy ugye akkor az olvasók is elmennek inkább máshova cikkeket olvasni és a reklámokból még annyi bevételetek sem lesz, mint eddig volt, persze ez csak egy lehetséges rossz, amit leírtam, ne így legyen.

    (#19178) Dißnäëß: Azért olyan dolgokba kár és szerintem hülyeség is belemenni, hogy a fizetős felhasználók hozzászólása előrébb kerüljön, mert attól hogy fizet valaki, attól pl. a többi hozzászóló szempontjából nem biztos hogy érdemi, illetve lényeges az a hozzászólás, sőt további nézeteltérések keletkezhetnek ebből a fizetős dologból, én inkább nem erőltetném.

Új hozzászólás Aktív témák