Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    [link]

    És ha még ez sem lesz elég, akkor muszáj lesz lezárni a kommentelés lehetőségét – de ezt nyilván senki sem akarja, mi főképp nem.

    Én spec azért járok ide híreket nézni, mert ha úgy érzem, kommentelhetnékem van, megteszem. Ha fentebbi dőltbetűssel éltek, a híreket az ember ezentúl az indexen, origo-n, vagy a kurucon fogja (ki-ki a saját politikai ízlésének megfelelően) olvasgatni, nem itt, magyarul nem lesz hozzáadott értéke: se plussz reklámmegjelenést nem generál a megnyitott híroldal a ph-nak, se hsz-eket nem pörget maga alatt, se semmi egyéb haszna nem származik belőle.

    Érdekes trend egyébként, hogy kezd mindenkinek világszerte elege lenni a másik véleményéből.. jól érzem ? :U Tudom tudom, a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra, csak ez most - mint minden szélsőség - szintén kezd kicsit elharapózni az emberek között, ami - továbbra is szerintem - nem jó előjel egy békésebb, szebb jövőre nézve.

    Szóval én a helyetekben meggondolnám, meg akarjátok-e piszkálni a méhkast azzal a bottal és mennyire, de gondolom érzi mindenki, hogy ez nem egy könnyű topic :U szóval azt mondanám: óvatosan. Többet bukhattok vele (nem csak anyagilag), mint amit most termel az összes hülyéjével és trolljával együtt.

    *Szerk.: nem a modinak szólt, korrekt kiírás, hanem az elvnek.

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák