Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    Sziasztok

    Mivel nincsen igazán neki topikja, vagy csak nem találtam meg, így ide írom a problémámat.
    Adott egy i3 3225 proci, minden oké vele, de eddig diszkrét vga-val használtam, most kikerült mellőle és nem tudom az integráltat életre lehelni. Rendszerbe természetesen előzőleg fel volt telepítve az intel driver is, hiszen virtuval használtam az amd-vel közösen.
    Aztán a virtu szemétkedni kezdett, így idővel távozott, ez nem is volt probléma, hogy kikerült a rendszerből, minden ment tovább szépen.

    Mostanáig (kezdetben egyébként intel driverrel használtam a rendszert, utána került fel az amd is mellé)
    Tehát rendszerből leszedtem az amd drivert, csökkentett módban még a maradékot is eltávolítottam. Újraindítások sorozata ahogy kell, így már driver nélkül szaladt a 7770, de még biosban nem állítottam át onboardra.Ezután Biosban átállítottam onboardra és megvártam egy rendszer betöltést immáron intel driverről.

    Kikapcs 7770 kivesz, újraindít.

    Már akkor gyanús volt, hogy 800*600-ban indult legelőször is, mert ezelőtt nem volt ilyen probléma,(se az intel vezérlőközpont nem jött be) de mondom majd frissítem a driver és oké lesz minden(régi intel volt fent).
    Hát nem lett, így most úgy vagyok hogy diszkrét vga-val tökéletesen megy minden, intel driverrel csak akkor ha nincsen feltelepítve, ha fel van akkor ilyen kép fogad semmit nem tudok állítani[link] nem is látja a grafikus megjelenítőt.

    Lehet ezen csak egy windows újratelepítés segítene? hiába szedem le az intel drivert, utána hiába tisztítom ki rendszerszinten, mindig ez fogad.
    Eszközkezelőben ott van nincs kérdőjel tehát ez sem gond, driver hiba nélkül települ.
    Alaplap egy z77e-itx asrock legújabb bios van rajta 1.80-as. A rendszer tulajdonképpen azóta van fent mióta kijött a win7, volt alatta már nvidia és amd driver, meg több alaplap is, de korrekten eltávolítottam mindent, hogy az új jövevény gond nélkül települjön.
    Ezzel sem volt gond csak most lett, tehát használtam ezt már integráltal is, mint ahogy írtam, de lehet hogy eljött az ideje, egy tiszta rendszernek. De nem jövök rá, hogy mi a bibi hátha tudtok segíteni :R

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák