- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz Tibee86 #118850 üzenetére
Miutan megtudtam, hogy egy szazasert eltudom hozni T-tol, nem sokat filoztam rajta. Egy darabig kiszolgal, kis eromu. Kameraval meg nem foglalkoztam, de azert csak jobb az 5s-nel. Amugy majdnem rozsaszint vettem. Kurva jol nez ki szerintem. Az tartott vissza, hogy feher elolapnal zavar a panel es a kava kozotti fekete sav.
-
madgie
titán
MPL azaz Magyar Posta Lóf@szkarika: a tegnapelőttre sms-sel megerősített csomag tegnap ideért és ma reggeli dátummal jött a megerősítő email, hogy kézbesítve lett. Agyrém, ezeknek max kapálni kellene, nem logisztikával foglalkozni.
-
nagyúr
Otthon van valaki az intel socketekben?
Kicsit lemaradtam, máig egy 1156-os lapot használok a legnagyobb belerakható i7 procival, meg 16 giga rammal.
Váltanék, valami olyanra, amit az elkövetkező években még bővítenék (pl. nagyobb proci, több ram).
1155-öt olcsón megúsznám, de ugye ahhoz is már új dolgok nemigen vannak.
Akkor mi a a következő lépés? Látok itt már Socket 1151-et, 2011-et, meg hajjaj.
-
madgie
titán
válasz icecave #118858 üzenetére
1150 fut most kifelé, ha modern cuccot akarsz, akkor 1151. Abba már DDR4 ramok mennek, meg előreláthatólag 3 év múlva is kapsz hozzá normális lapot 1155-höz már most se nagyon van alaplap azt hanyagold.
2011 a profi szegmens, azt nem kell nézned, ha csak egy otthoni gépet akarsz építeni.
Én most az 1150-re építettem PC-t, de csak a proci miatt (i7-5775C). Nekem nem kell dGPU és ebben van a legerősebb IGP most.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz icecave #118860 üzenetére
Igen, ez jó lesz, a legfrissebb alapokon ez nyugszik (LGA 1151)
Ha nem sokkal drágább a 6700K, akkor szerintem azt vedd. 3.4 GHz helyett 4.0 az alapórajele. Mondjuk turbóval a sima is felmegy 4 GHz-ig, az meg a legtöbb esetben elég (de mondom, ha csak párezer a különbség, szerintem jobban megéri a K)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem, az Apple ma is levette az SE árát a számlámról, így 2x fizettem érte 159 ezret Persze az ügyfélszolgálat már zárva...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gyuromoj #118865 üzenetére
Közbe most kiderült hogy mikor kifizettem (8 napja) csak zárolása alá lett helyezve, ma meg kifizetésre került, csak a bank nem oldotta fel a zárolást, ezért úgy néz ki mintha 2x fizettem volna ki. De most telefonon zárolást levették, így a régi egyenlegem már az aktuális...
-
ittakary
nagyúr
akkor biztos nem jön senki veletechre Radin kívül??
-
gyuromoj
veterán
Ugye április 14-25 között külföldön fogok tartózkodni.
Tudnátok ajánlani megbízható utasbiztosítást? (10k-ig belefér)(#118887) radi8tor1
Köszi.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
whitezo88
nagyúr
Döbbenetes: [link]
A 3 féreg a nagy jani, a 100 utas meg kussba ül (kivéve egy). Tipikus Magyarország. Ezeket csak golyóval lehet megnevelni, végleg.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz -secret- #118890 üzenetére
Éppen az út mellett traffiztak biztos, de inkább a kérdés hogy hol vannak a Nemzet Fiai? Oké hogy egyedül nem sokra megy senki, de 4-5 férfi csak volt ott, vagy csak nők és öregek utaztak? Annyira jellemző.
Én EGYSZER láttam olyan hogy valaki fellépett: vagy 10 évvel ezelőtt metróra felszállt egy részeg, és elhesegetett embereket az ülésről, hangosan trágár módon kiabált, szidalmazott mindenkit, következő megállónál egy erősebb emberke odament és szó szerint lerúgta a metróról.
Érdemes egyébként megfigyelni ezeket az embereket, ahol laknak. Valamelyik nap mentünk a városba, napközben, délután. A Hős utcánál mentem át, ahova beragadt a forgalom és van idő nézelődni. Barátnőm mondta hogy zárjuk le az ajtókat... tele van fiatal, életerős emberekkel, (nem csak kisebbség), könyökölnek a gangon, egymás autóját nézegetik, közben áll a szemét az udvaron, elképesztő hely, pedig csak egy blokk...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Ragnar95 #118889 üzenetére
Repülős út EU-ban, nem lehet több 10 napnál. Ha 15-25 a dátum akkor is ezt írja... sajnos ezt bebuktam. Akkor marad a netrisk.
Azért köszi a tippet.(#118888) whitezo88
Ennyire szar a helyzet a fővárosban?!
Nálunk is vannak azért belőlük elég, de talán ennyire nem vészes még a helyzet. Remélem a közeljövőben lehet majd tenni ezek ellen valamit, ha mást nem szépen ki.... őket a francba.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Rage47
veterán
válasz gyuromoj #118894 üzenetére
nem mondanám hogy ennyire szar a helyzet általánosan, pedig a nyockerben lakom. en egyébként le szoktam szállni ha ilyen van tömegközlekedésen. múltkor pl. a tinik buliztak es az egyik csaj odahányt a lábam melle annyit ivott. következő állomáson inkább kiszálltam. nem tudsz ezek ellen mit tenni, max ha mindenhol rendőr all.
itt is leszállhattak volna előbb, es akkor nem kell hallgatni őket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest