Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Az akksi fogyasztásnál este (8 óra alvás alatt mondjuk) max 3-4% közöttinek kell lennie...ha minden be van kapcsolva akkor sem többnek. 6-os rendszernél ehhez nem kellett kapcsolgatni semmit.
    Nálam wifi, 3G aktív, whatsapp, viber, facebook, facebook chat, gmail push folyamatosan fut.
    Igaz pl. parallex-et kikapcsoltam (nem kell), meg helymeghetározás minden fölösleges proginak nincs engedélyezve (csak aminél nekem is kell...térkép progik, időjárás progik, fb chatnél is engedem), de ezen kívül mást nem változtattam. Ezzel együtt nem tudom a pontos merülési adatokat, mert vagy este töltőre rakom és reggel veszem le, vagy ha 60-70 % még legalább van benne akkor reggel (amíg elkészülök) fel szoktam tölteni a telót indulás előtt, de feltünt volna, ha sok fogyna (10% már nagyon sok)
    Ezek alapján akinél nagyon merül és 6-oson nem merült ott vagy tényleg a készülék is számít (nekem I5 produkálja a fentieket), és lehet 4S-nél valami nem jó a 7-es ios-ben, vagy esetleg lehet olyan is akinél régi visszatett mentések tartalmaznak olyan elemeket ami bekavar.

    (#53046) amuba:
    vegyesek a tapasztalatok...én nem tenném fel egyenlőre. érdemes várni mikor lesz az, hogy mindenki azt mondja (vagyis a legtöbben), hogy nem rosszabb mint amilyen volt előtte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák