Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz manchester85 #35014 üzenetére

    tudományos alapja ? :DD
    nem bizonyításokat keresgélünk itt, hanem tapasztalatokat ismereteket osztunk meg.

    olvass ezzel foglalkozó külföldi topikokat, vagy leírásokat.
    pl: [link], keress rá ha nem hiszed el amit bárki állít (nem kötelező)...de miért vonod kétségbe azt amit te nem tapasztaltál, és nem jársz utána ? :F
    Nem vagyok hu de okos, vagy szakértő, de én is belefutottam ugyanebbe a hibába. Apple szervizes csóka is mondta, hogy ez van, de nem verik nagydobra. Miután ez az információ amit megtudtam és hitelesnek tűnik, ezért tovább is adom.

    pár link még, ha nem akarsz keresgélni:
    magyarul amiből a lényeg :
    A másik probléma inkább iOS 6 specifikus: a frissítés után sokak szürkén, inaktiválva találták a Wifi-kapcsolójukat. Nem működött többé a vezetéknélküli hálózat, és nem is tudták bekapcsolni többé. A több mint 100 oldalt felemésztő hozzászóláshegyben leginkább az iPhone 4S és az iPad 2 fordul elő, de találkozhatunk más készülékekkel is, amik ezt a hibát mutatják be. Megoldás egyelőre nincs, a garanciális készülékeket a Genius Barban gond nélkül cserélték egy újra.

    próbálkozás a javításra, de érdemes elolvasni a hozzászólásokat...semmit nem ér igazából.

    a tedd fagyasztóba, vagy melegítsd fel hajszáírítóval megoldás is egyrészt marhaság, másrészt nem működik csak ideig óráig (ha egyáltalán)

    Keressek még, vagy próbáljak becitálni a szervizesektől valakit akinek hiszel ? :))

    Itt nyüszögnek sokan, hogy szakmai topikban sok hülyeséget írnak le ...igen előfordulhat, ezért érdemes használni a google-t ha valami ismeretlen számodra.

    (#35020) Parasite:
    neked is dettó ;)

    Bakker :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák