Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz szabonagyur #312946 üzenetére

    Továbbra sem értem miből gondolod hiba? Attól, hogy van X user aki szélsebesen tudja nyomkodni a gombot és emiatt neki nem úgy megy, az nem hiba.

    Amúgy ellentmondást érzek. Mindig azt mondogattad te is, meg jó sokan, hogy milyen szélsebes gyors működéső az iphone, míg a samsung UI-ja meg lassú. Most ugye meg az a baj, hogy valójában bazi lassú egy átlagos kezeléshez képest is. Amúgy csak megjegyzem, hogy nem néhány user van aki szélsebesen tud nyomkodni. Szállj fel pl az 1-es villamosra. Elképesztő látni, hogy emberek olyan tempóval tudnak a virtuális billentyűzeten gépelni, hogy egész elképesztő.

    Mutass nekem ticketet vagy bármit ami azt mutatja, hogy ez megjelent az Applenél mint hiba. Amíg nincs hibaként kezelve, mert részükről ez az elvárt működést addig lehetsz bármennyire is okos, nem fog változni :)

    Jah értem. Ha az Apple nem fogad be egy ticketet (mert amúgy userek többször lejelentették már ezt, még azt itt lévők között is, ugye olvastad?), akkor már a hiba nem is létezik, ugye? Így lehet egy szuper rendszert megírni. Nincs befogadott ticket, akkor nincs hiba, ennyi :D

    A hangerő dolog is amit írsz, itt a design része, ők így képzelték el ennyi, lehet választani másik gyártót :)

    Súlyos problémák vannak. Már ott tartunk hogy kevered a funkcionalitást a design-al, pedig ezeknek meg végképp semmi közük egymáshoz.
    Részemről be is fejezem, mer már az utolsó idézet tőled is jól mutatja, hogy teljesen felesleges neked bármit is írni...

Új hozzászólás Aktív témák