Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz M1995 #310596 üzenetére

    Én is pontosan ugyanígy vagyok a kapszulával, hogy a notch-hoz képest szinte “visszafejlődésnek” gondolom.
    Teljesen feleslegesnek tartom, hogy jobban belelóg fentről a kijelzőbe, van felette egy vékonynyi kijelző rész, ami a hétköznapokban teljesen hasztalan marad.

    Olykor muris tud lenni, amikor a kapszula helyzetektől függően látványosan meg tud nyúlni és plusz információkat megjeleníteni, de ezek az helyzetek nálam kizárólag az Airpods használatot és a zenelejátszást jelentik (plusz amikor előjön a FaceID animáció) semmi máskor sem nyúlik meg a kapszula és ad ilyen-olyan pluszt.
    Nyílván felhasználás függő ez a kapszula funkció és lehet később több szerepet fog kapni, ahogy több alkalmazást is hozzáfejlesztenek majd, de azon se lepődnék meg, ha soha többé nem látnánk legközelebb kapszulát.

    A gyakorlatban viszont mégsem zavar annyira, hogy nem letisztult a kijelző teteje, pedig PocoF2 Pro-ról jövök, amit akkoriban direkt azért választottam, mert telibe kijelző az egész telefon, motorikusan előugró előlapi kamerával.
    Azt gondoltam kínlódni fogok utána valamennyire, de megér végülis annyit a FaceID tökéletessége, hogy ne zavarjon, hogy olyan a kijelző teteje, amilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák